Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας: Σήμερα η ημερίδα για το Ασφαλιστικό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2019 08:52 Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας: Σήμερα η ημερίδα για το Ασφαλιστικό

       Ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας  διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέματα το ασφαλιστικό και το Νέο Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (GDPR).

       Oι τελευταίες εξελίξεις στο ασφαλιστικό αλλά και επιμέρους ζητήματα όπως εισφορές, συντάξεις αναδρομικά απασχολούν το σύνολο των Υγειονομικών, δημιουργώντας έντονο προβληματισμό για το μέλλον του ασφαλιστικού μας συστήματος και την ποιότητα των υπηρεσιών και των καλύψεων που θα παρέχονται αναλογικά με τις καταβληθείσες εισφορές των ασφαλισμένων.

       Ταυτόχρονα έκδηλη είναι η ανησυχία σε μεγάλο αριθμό επαγγελματιών και όχι μόνο του χώρου της Υγείας, που διαχειρίζονται Δεδομένα Προσωπικού χαρακτήρα, λόγω των υποχρεώσεων που απορρέουν από την εφαρμογή του GDPR , ο οποίος από τον Μάιο του 2018 αποτελεί πλέον νόμο του Κράτους και στον οποίο οφείλουμε όλοι μας να εναρμονιστούμε προκειμένου να αποφύγουμε ποινικές συνέπειες.

       Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 και ώρα 18:00μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων (Λεωνίδου 11), με ομιλητές τους Κους  Ανδρέα Κουτσόλαμπρο (Προϊστάμενο του Γ΄ Τμήματος Δ.Ν.Υ.   Ε.Φ.Κ.Α. ) και Λάμπρο Αντωνίου (Νομικό Σύμβουλο Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής) και ή είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο   ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ           ΝΤΟΥΖΓΟΣ   ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
 

 

          

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση