Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ENERSYS από τη Λαμία στην 12η Agrothessaly στη Λάρισα!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Μαρτίου 2019 09:02 Η ENERSYS από τη Λαμία στην 12η Agrothessaly στη Λάρισα!

Μια έκθεση που αξίζει να επισκεφθείτε το Σαββατοκύριακο - Τι είπε στο LamiaReport o ηλεκτρολόγος μηχανικός, Κωνσταντίνος Συλαίος για τα φωτοβολταϊκά  συστήματα και τις νέες τεχνολογίες.

Η φετινή 12η Agrothessaly ξεπερασε καθε προσδοκια διοργανωτων και εκθετων. Σας περιμένει μέχρι και αύριο Κυριακή 3/3/19 στις εγκαταστάσεις της σκεπαστής  αγοράς στη Νεάπολη Λάρισας.

Εκεί, στη πανελλήνια  Έκθεση αγροτικών μηχανημάτων, εξοπλισμών, εφοδίων και υπηρεσιών, σας περιμένει και η γνωστή εταιρεία φωτοβολταϊκών συστημάτων ENERSYS, (Τέντα Α ,  περίπτερο C35 ) για να σας ενημερώσει σχετικά με τα οφέλη του virtual Net Metering , τα επιδοτούμενα προγράμματα και ό,τι άλλο σας ενδιαφέρει για την εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων

Εμείς συναντήσαμε τον υπεύθυνο της εταιρείας ENERSYS, ηλεκτρολόγο μηχανικό, κ. Κωνσταντίνο Συλαίο και συζητήσαμε για την παρουσία της επιχείρησης από τη Λαμία στην 12η Agrothessaly.

LR: Ποιος είναι ο σκοπός της δικής σας συμμετοχής σας στη φετινή Agrotica, τη μεγαλύτερη εκθεσιακή εκδήλωση του κλάδου της αγροτικής οικονομίας;
Με χαρά σας ανακοινώνω ότι η ENERSYS θα συμμετέχει στην έκθεση Agrothessaly που θα πραγματοποιηθεί στις 28/02 -03/03 2019. Σας περιμένουμε να στην τέντα Α και στο Περίπτερο C35 να συζητήσουμε τις εξελίξεις στον τομέα των φωτοβολταϊκών.
 
LR: Η φετινή Agrothessaly αναδεικνύεται ως «η καλύτερη όλων των εποχών» σύμφωνα με τους διοργανωτές και με τους εκθέτες . Αναμεσά τους και η δική σας επιχείρηση από τη Λαμία.
Αρχικά στην έκθεση θα ενημερώσουμε για τα σχέδια βελτίωσης, στα οποία έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της κατάθεσης του φακέλου και έτσι οι υποψήφιοι αγρότες θα μπορούν να προχωρήσουν σε εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού. Στην έκθεση θα μπορέσουμε να συζητήσουμε για τα πλεονεκτήματα του Net Metering.»
Επίσης θα συζητήσουμε για τις ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ. «Με το πρόσφατο νομοσχέδιο για την δημιουργία ‘ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ’ του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας , η ενέργεια περνάει στα χέρια των πολιτών, καθώς δίνει την δυνατότητα μέσω ενός αστικού συνεταιρισμού να κάνουν χρήση του προγράμματός του ΔΕΔΔΗΕ για εικονικό συμψηφισμό ή για πώληση ηλεκτρικής ενέργειας.»
 

LR: Τι  νέο υπάρχει στον Αγροτικό τομέα.
Εν αναμονή των εξελίξεων από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ο αγρότης - παραγωγός θα μπορεί να φτιάξει ένα νέο φωτοβολταϊκό σύστημα 100KW και να το περάσει σαν αγροτικό εισόδημα, πράγμα που μέχρι σήμερα δεν επιτρέπεται.»

LR: Τι θα δει κανείς στο περίπτερο σας;

Στην έκθεση θα έχουμε την δυνατότητα να παρουσιάσουμε τις νέες βάσεις τύπου Tracker μονού άξονα της Deger Hellas και τα καινούργια φωτοβολταϊκά πάνελ τύπου Bifacial της LG. Επίσης θα μπορέσουμε να συζητήσουμε για  την ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των ήδη υπαρχόντων φωτοβολταϊκών  συστημάτων με αυτές τις τεχνολογίες.
 

LR: Τα φωτοβολταϊκά χρειάζονται συντήρηση; 

Η ENERSYS έχοντας πολυετή πείρα στο συγκεκριμένο τομέα  και λόγω του εξειδικευμένου προσωπικού που διαθέτει, μπορεί να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα. Έχουμε αναλάβει  την ευθύνη της συντήρησης συστημάτων περίπου 15 MW. Στην έκθεση θα συζητήσουμε για ποιο λόγο χρειάζεται συντήρηση, καθώς θα δείξουμε τα τελευταίας τεχνολογίας όργανα μέτρησης και λογισμικών ERP που χρησιμοποιούμε για να παραμένουν τα φωτοβολταϊκά σαν καινούργια.»
 
LR: Πως μπορεί κανείς να ξεκινήσει;
Θα μπορούσε να τηλεφωνήσει στο γραφείο της ENERSYS στη Λαμία για να κλείσουμε ραντεβού και για έναν δωρεάν εποπτικό έλεγχο. Στη συνέχεια θα ενημερωθεί για το μέγεθος και το κόστος της εγκατάστασης και μετά μπορεί να απευθυνθεί στον μελετητή του για να του συντάξει τα σχέδιο βελτίωσης. Φυσικά για όσους επισκεφθούν αυτές τις μέρες την έκθεση AGROTHESSALY, θα χαρούμε να τους προσφέρουμε μια πρώτη ενημέρωση εδώ στη ΤΈΝΤΑ  Α , ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ C35 . ENERSYS. Σας περιμένουμε!
 
 
ENERSYS
Παπαποστόλου 37, Λαμία.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
2231038656
2231038656
6949206430
 
 
facebook: Enersys