Λαμία: Με Γλυκερία χορεύουν σήμερα οι Εφοριακοί

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019 09:10 Λαμία: Με Γλυκερία χορεύουν σήμερα οι Εφοριακοί

Την Κυριακή της Αποκριάς (10/3) στο κέντρο «Εσπερίδες» στη Λαμία η Γλυκερία μας καλεί σε ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι, για μία μόνο βραδιά ξεχωριστής διασκέδασης..

Έναν μοναδικό χορό ετοιμάζει και φέτος ο Σύλλογος Εργαζομένων στις ΔΟΥ Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ευρυτανίας.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια έχοντας μαζί της δύο ταλαντούχους τραγουδιστές, τον Βασίλη Προδρόμου και την Χριστιάνα Γαλιάτσου, θα μας ταξιδέψει μουσικά με ένα καταπληκτικό πρόγραμμα που υπογράφει ο Στέλιος Φωτιάδης.

Αγαπημένα τραγούδια λαϊκά – έντεχνα – παραδοσιακά – Σμυρναίικα, καθώς και τις επιτυχίες της σπουδαίας μας ερμηνεύτριας, που διακρίνεται για τη γνησιότητα, τη ζεστασιά και την αυθεντική ψυχαγωγία που χαρίζει στο κοινό της.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης τραγούδια από το νέο της άλμπουμ «Ακολούθησα ένα αστέρι» στο οποίο καινούρια τραγούδια μπερδεύονται γλυκά με παλαιότερα, που με μια διαφορετική μουσική ματιά, αλλά και τη μεστή ερμηνεία της Γλυκερίας παίρνουν νέα πνοή.

Η Γλυκερία πλαισιωμένη από μία ορχήστρα αποτελούμενη από εξαίρετους μουσικούς, δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Αυτή την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 στο κέντρο «Εσπερίδες». Ώρα προσέλευσης 22:00' .

Τηλέφωνα για κρατήσεις: 6974555127 και 6984522579.

 


 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση