Τώρα σε συμφέρει να κάνεις βιολογικό πλύσιμο και αντικατάσταση ουρανού στο αυτοκίνητό σου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019 08:15 Τώρα σε συμφέρει να κάνεις βιολογικό πλύσιμο και αντικατάσταση ουρανού στο αυτοκίνητό σου

Μόνο για το μήνα Μάρτιο βιολογικό πλύσιμο με 49€ και αντικατάσταση ουρανού με 90€ !!!

Και φέτος στο κατάστημα kris-karras υποδεχόμαστε την Άνοιξη με δυο καταπληκτικές προσφορές.

Τώρα που το καλοκαίρι έρχεται είναι η κατάλληλη εποχή για ένα καλό βιολογικό πλύσιμο, αλλά και η ευκαιρία να αντικαταστήσουμε και το πολυκαιρισμένο ύφασμα στον ουρανό του αυτοκίνητου μας.

Μπορείς λοιπόν να κάνεις βιολογικό καθαρισμό μόνο με 49€ και αντικαταστήσεις τον χαλασμένο ουρανό του αυτοκινήτου σου, μόνο με 90€.

Το κατάστημα kris-karras στη Λαμία είναι η ιδανική επιλογή και για τα δυο. Δεν μένει πάρα να το επισκεφθείς για να το διαπιστώσεις.

Αντικατάσταση ουρανού

Στο εργαστήριο μας αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση του υφάσματος στον ουρανό του αυτοκινήτου σας. Η διαδικασία που ακολουθούμε είναι :

  • Αποξήλωση του ουρανού από το αυτοκίνητο.
  • Καθαρισμός του χαρτονιού.
  • Τοποθέτηση νέου υφάσματος .
  • Επανατοποθέτηση στο αυτοκίνητο.

Καθάρισέ το ΤΩΡΑ στο kris-karras!!!

Γιατί στο kris-karras car-wash χαρίζουμε στο αυτοκίνητό σου την ιδιαίτερη προστασία και φροντίδα που χρειάζεται, φιλικά και οικονομικά!


-Το πλυντήριο αυτοκινήτων kris-karras με την πολυετή παρουσία του στο χώρο της περιποίησης των αυτοκινήτων, για τον καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ μόνο με 49 ευρώ!

Τώρα στο Kris Karras απολαύστε τον καφέ σας στον σύγχρονο και ανακαινισμένο χώρο, με το studio ήχου όσο το όχημά σας λαμβάνει την περιποίηση που του αξίζει.

Στα καταστήματα Kris-Karras θα βρέιτε ότι χρειάζεται το αυτοκίνητό σας για το καλοκαίρι που έρχεται!!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση