Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απόψε: Ο «Άρχοντας της Πίστας» στη Λαμία - Νέο στέκι χωρίς εγκαίνια δε γίνεται!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 12:08 Απόψε: Ο «Άρχοντας της Πίστας» στη Λαμία - Νέο στέκι χωρίς εγκαίνια δε γίνεται!

Το νέο στέκι για καφέ, ποτό και σνακ, το Coffeegram, το οποίο βρίσκεται στην οδό Σατωβριάνδου 35 (έναντι της Pizza Fan, άνωθεν του Κτηνιατρείου Μυρεσιώτη), μπορεί να ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 19 Φεβρουαρίου και να το αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή, αλλά επέλεξε να εγκαινιάσει τη λειτουργία του με τον πιο δυνατό τρόπο!

Τα εγκαίνια, λοιπόν, του Coffeegram θα πραγματοποιηθούν σήμερα Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 και ώρα 21:00 με το πιο δυνατό live!

Μία από τις μεγαλύτερες λαϊκές φωνές του ελληνικού τραγουδιού, ο επονομαζόμενος «Άρχοντας της Πίστας» Γιάννης Κόλλιας θα είναι εκεί και θα χαρίσει στο κοινό του όλες του τις μεγάλες επιτυχίες: «Έρωτά Μου Αγιάτρευτε», «Μωράκι», «Ματωμένος Γάμος», «Ένα Μπουκάλι Johnnie», ενώ θα ερμηνεύσει τραγούδια και πολλών άλλων παλαιότερων και σύγχρονων λαϊκών τραγουδιστών.

Μαζί του το ανερχόμενο ταλέντο της λαϊκής ελληνικής δισκογραφίας, η Μίνα Αστέρη!

Στην καλλιτεχνική επιμέλεια η Χρύσα Νικολάου.

Τιμή Φιάλης: 90€/4 άτομα, Τιμή Ποτού: 10€

Για εκείνο το βράδυ το Coffeegram θα έχει διαμορφωθεί έτσι, ώστε το αλκοόλ, η σαμπάνια και ο λουλουδοπόλεμος να διασκεδάσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη!

Για Κρατήσεις: στο 2231034681, στον προσωπικό λογαριασμό Facebook του ιδιοκτήτη Μιχαήλ Νικολάου https://www.facebook.com/NicolaouMichalis , καθώς και στη σελίδα του Coffeegram στο Facebook https://www.facebook.com/coffeegramlamia

#coffeegram, ήρθε για να μείνει!