Ο Απ. Γκλέτσος στη λευκή νύχτα στη Χαλκίδα!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019 08:00 Ο Απ. Γκλέτσος στη λευκή νύχτα στη Χαλκίδα!

Δεν προλάβαινε να βγάζει φωτογραφίες ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς...

Το βράδυ του Σαββάτου (9/3) ο Εμπορικός Σύλλογος Χαλκίδας διοργάνωσε για 3η συνεχόμενη χρονιά τη «Λευκή Νύχτα», που είχε πολύ μεγάλη επιτυχία και φέτος, αφού οι εμπορικοί δρόμοι πλημμύρισαν από κόσμο.

Ο Απόστολος Γκλέτσος, που αυτές τις ημέρες περιοδεύει στην Εύβοια, έκανε μια βόλτα στο βράδυ του Σαββάτου στην οδό Αβάντων και κυριολεκτικά δεν προλάβαινε να βγάζει φωτογραφίες....

«Έχω εισπράξει πολύ αγάπη στην Εύβοια, όπως και στη Βοιωτία που βρέθηκα πρόσφατα. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον καθένα ξεχωριστά. Με έχουν συγκινήσει με την αγάπη τους και την υποστήριξή τους και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα κάνω για την περιφέρειά μας ότι είναι δυνατόν για να μη τους απογοητεύσω. Ευχαριστώ και Καλή Σαρακοστή σε όλες και όλους...», δήλωσε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς.

Δείτε φωτογραφίες από τη βόλτα που έκανε ο Απ. Γκλέτσος, μαζί με τους υποψήφιους του, στην οδό Αβάντων στη Χαλκίδα....

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση