Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τένις: Με Σπύρο Ζαννιά έκοψε την πίτα του ο ΦΟΑ στη Λαμία!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019 16:10 Τένις: Με Σπύρο Ζαννιά έκοψε την πίτα του ο ΦΟΑ στη Λαμία!

«Η χρονιά που πέρασε ήταν εξόχως ικανοποιητική για το Φθιωτικό Τένις.....» δήλωσε ο Πρόεδρος του ΦΟΑ Ηλίας Κυρμανίδης. 

Γέμισε από κόσμο το απόγευμα του Σαββάτου η αίθουσα στο Τουριστικό Περίπτερο του Αγίου Λουκά "Πολυχώρος Πολιτεία", για την κοπή πίτας του Φθιωτικού Ομίλου Αντισφαίρισης.

Κάθε χρόνο και καλύτερα τόνισε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Κυρμανίδης, που ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Τένις Σπύρο Ζαννιά, ο οποίος ήρθε στη Λαμία για μικρή αυτή γιορτή, ενώ ευχαρίστησε επίσης και τους γονείς των παιδιών του αγωνιστικού τμήματος που θυσιάζουν πολλά πράγματα για να τρέχουν στους αγώνες.

«Κάποτε έλεγαν ότι το τένις είναι άθλημα για λίγους. Η σημερινή παρουσία εδώ δείχνει ότι πλέον είναι άθλημα για τους πολλούς και αυτό οφείλεται και στη δουλειά που έχει κάνει τα τελευταια χρόνια ο ΦΟΑ...», είπε μεταξύ άλλων ο Θύμιος Καραΐσκος που κλήθηκε να βραβεύσει τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας.

Ο ΦΟΑ εκτός από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Ζανιά, τίμησε ανθρώπους που στηρίζουν διαχρονικά το άθλημα, εκπρόσωπους των τοπικών ΜΜΕ και φυσικά τα παιδιά που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε και ανέδειξαν το Φθιωτικό τένις.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την πολύ όμορφη εκδήλωση της κοπής πίτας του ΦΟΑ στη Λαμία.