«Μου είπαν ότι η Λαμία είναι καταδικασμένη... δεν τους άκουσα!»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 08:01 «Μου είπαν ότι η Λαμία είναι καταδικασμένη... δεν τους άκουσα!»

«Η Λαμία δεν αλλάζει, είναι καταδικασμένη… πού πας να μπλέξεις... καλό κουράγιο..»

Αυτά και άλλα παρόμοια εισέπραξα από πολλούς όταν τους είπα ότι θέλω να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές.

Δεν μπορώ να πω ότι δεν έχουν δίκιο.

Είναι, όμως, λύση η παραίτηση, ο συμβιβασμός, η αδιαφορία, η ΦΥΓΗ;

Ακόμα και αν αυτό επιλέγουν πολλοί νέοι, κάτι τέτοιο δε μου ταιριάζει και δεν το επιθυμώ.

Νιώθω ότι όλα μπορούν να αλλάξουν με σχέδιο, προσπάθεια, πολλή δουλειά και ασυμβίβαστες μάχες μπροστά σε καθαρούς στόχους.

Πρώτα από όλα χρειάζεται να ιδρώσεις τη φανέλα. Αυτό είναι ίσως το μοναδικό που έχω πάρει απόφαση.

Με αυτή τη λογική της διαρκούς προσπάθειας και δράσης να με συνοδεύει καθώς και την εσωτερική ανάγκη για συνεισφορά στο κοινό καλό να με καθοδηγεί, αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με το συνδυασμό του κ. Θύμιου Καραΐσκου «ΛΑΜΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ» και ζητώ από όλους σας αλλά και από τον καθένα ξεχωριστά τη στήριξη σας για να δώσουμε με καλύτερους όρους αυτή τη δύσκολη μάχη.

Με εκτίμηση,
Τζούφλας Δημήτριος
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

 

Σύντομο βιογραφικό

Γεννήθηκα στη Λαμία πριν 25 χρόνια. Είμαι νομικός σύμβουλος επιχειρήσεων, ως απόφοιτος της Νομικής Σχολής ΑΠΘ, και αποτελώ μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κρεατοσυσκευαστικής Λαμίας Α.Β.Ε.Ε. από το 2017.

Αυτή τη στιγμή φοιτώ στο διιδρυματικό μεταπτυχιακό του Πανεπιστημίου Μακεδονίας M.Sc. “Law & Economics” με ειδίκευση στο δίκαιο των επιχειρήσεων και συνάμα αποτελώ συνδεδεμένο μέλος της Εταιρείας Μελέτης Εμπορικού Δικαίου από το 2018.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση ως πρωτογενές κύτταρο της Δημοκρατίας αποτελεί για μένα έναν καθοριστικό σταθμό όπου η γνώση συνδυάζεται με τη δυνατότητα, τη διάθεση, το σχέδιο και την τεκμηρίωση και παράγουν αποτελέσματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση