Party καναπέδων στο GALAXIA Home Center στη Λαμία!!!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 08:02 Party καναπέδων στο GALAXIA Home Center στη Λαμία!!!

Γιορτινή διάθεση στα καταστήματα GALAXIA Home Center στην ευθεία για το Πάσχα και την 'Ανοιξη που σιγά-σιγά  έρχεται!

SOFA PARTY με τις χαμηλότερες τιμές σε επιλεγμένα σαλόνια και καναπέδες. Ανανεώστε το καθιστικό σας επιλέγοντας από τα υπέροχα σχέδια καναπέ τα οποία θα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία υφασμάτων
και ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΑ*!!!

H μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων επίπλου στην Κεντρική Ελλάδα, συνεχίζει να πρωτοπορεί με μεγάλες εκπτώσεις σε ποιοτικά και επώνυμα έπιπλα, καλύτερες από κάθε άλλη φορά, για περιορισμένο αριθμό προιόντων!

Στη Λαμία, στο δικό μας  μεγάλο κατάστημα 1.500m2 στο 2ο χλμ. Λαμίας-Αθηνών (πρώην ALEX PAK) μπορείτε να βρείτε όλη τη γκάμα των καναπέδων καθώς και μια τεράστια συλλογή επίπλων σε σχέδια και επίπεδα τιμών για όλα τα γούστα!

Παρακάτω κάποια ενδεικτικά προϊόντα της προσφοράς για να ανανεώσετε το σαλόνι σας:

Σετ καναπές τριθέσιος και διθέσιος SINDY, μόνο 349€!

Σετ καναπές τριθέσιος SINDY, μόνο 185€!

Σετ καναπές τριθέσιος TALYA, μόνο 199€!

Γωνιακός καναπές DALIA, με πουφ, μόνο 455€!

Γωνιακός καναπές DALIA, μόνο 359€!

Γωνιακός καναπές ZILAN, μόνο 369€!

Σετ καναπές τριθέσιος και διθέσιος TOGO, μόνο 499€!

Στα καταστήματα GALAXIA Home Center θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία επίπλων για όλο το σπίτι όπως καναπέδες, τραπεζαρίες, συνθέσεις καθιστικού, έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες υπνοδωματίων, παιδικά έπιπλα, έπιπλα βεράντας και κήπου, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Οι αποκλειστικές συνεργασίες με εταιρίες όπως Sofa Company, GRECO-STROM, FORMLAB, ΕΠΙΠΛΟΓΡΑΜΜΗ ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ, Pesroom, woodyline, διασφαλίζουν τις προδιαγραφές και  την υψηλή ποιότητα των  επίπλων καθώς και την εξυπηρέτηση σε όλα τα επίπεδα!

Στα καταστήματα της εταιρίας σας περιμένουν έμπειροι σύμβουλοι προκειμένου να μελετήσουν και να προτείνουν την καλύτερη λύση σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Προλάβετε τις καταπληκτικές τιμές της προσφοράς στους καναπέδες σε συνδυασμό με την δυνατότητα πληρωμής με έως και 36 άτοκες δόσεις! Επίσης παρέχεται η δυνατότητα μεταφοράς των επίπλων, από εξειδικευμένο προσωπικό, σε όλη την Ελλάδα!

Η ποιότητα στην καλύτερη τιμή και στις χειμερινές εκπτώσεις απέχει μόλις 5 λεπτά από το κέντρο της πόλης!!! Lets Party!!!

GALAXIA Home Center, 2ο χλμ ΝΕΟ Λαμίας-Αθηνών (Πρώην ALEX PAK), Τηλ. 22310 20060

Ωράριο καταστήματος:
Δευτέρα, Τετάρτη  ​​                 09:00-15:00
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή​   9:00-14:30 & 17:30-21:00
Σάββατο​​​​                                 09:00-15:00

Web site: www.galaxia.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση