Η επιχείρηση "Τζάκια Σουφλερός" με δυναμική παρουσία στην Infacoma 2019

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019 08:06 Η επιχείρηση "Τζάκια Σουφλερός" με δυναμική παρουσία στην Infacoma 2019

Η επιχείρησή μας “Τζάκια Σουφλερός” συμμετέχει ενεργά εδώ και χρόνια στις μεγαλύτερες εκθέσεις στον κλάδο της δόμησης και της ενέργειας. Έτσι και φέτος δεν θα μπορούσε να λείπει από την “Infacoma & Aquatherm 2019” στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας από 8 έως 11 Φεβρουαρίου.

IMG 2475

Η επιχείρησή μας παρουσίασε για άλλη μια χρονιά τις κορυφαίες εταιρίες ενεργειακών τζακιών του εξωτερικού [Lotus, Austroflamm, Heta, Romotop, Italkero] που αντιπροσωπεύει αποκλειστικά και εξυπηρέτησε με επιτυχία εκατοντάδες καταναλωτές μέσω του δικτύου συνεργατών, όπου διαθέτουμε, σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

1

2

Κατά την διάρκεια της εκθέσεως, οι επισκέπτες στο περίπτερό μας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να δουν από κοντά μια μεγάλη γκάμα ενεργειακών τζακιών και σομπών (Ξύλου & Αερίου), καθώς και να γνωρίσουν τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της θέρμανσης.

osmos

cosm

Όλα τα προϊόντα μας χαρακτηρίζονται από τον σεβασμό προς το περιβάλλον, την ποιότητα κατασκευής τους, την καθαρή καύση, την μικρή κατανάλωση σε ξύλο, τον ιδιαίτερο σχεδιασμό τους και την μεγάλη απόδοσή τους!

hita

3

Η επιχείρηση “Τζάκια Σουφλερός” συμμετέχει στις μεγαλύτερες εκθέσεις της Ελλάδος από το 2011 σε ετήσια βάση. Είναι μια δυναμική επιχείρηση με συνεχή πρόοδο στον χώρου του τζακιού και θεωρείται πια στην Ελληνική αγορά ως μια από τις ισχυρότερες επιχειρήσεις.
Διαθέτει ένα ανεπτυγμένο δίκτυο συνεργατών-διανομέων των προϊόντων μας σε όλη την επικράτεια και συνεχώς καινοτομεί προσφέροντας νέες λύσεις.
Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στην οδό Κύπρου & Ασωπού στην Λαμία και το κατάστημά μας εξυπηρετεί ιδιώτες από την περιοχή μας. Ενεργειακά τζάκια και σόμπες ξύλου, πέλλετ και αερίου με μεγάλη απόδοση και οικονομία πάντα στις καλύτερες τιμές.

IMG 2474

IMG 2475

IMG 2509

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση