«Εμπιστευτείτε μας ξανά…»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 08:17 «Εμπιστευτείτε μας ξανά…»

Ο Δήμαρχος Δομοκού Δημήτρης Τζιαχρήστας ανακοίνωσε το συνδυασμό του «Δύναμη Δημιουργίας».

Κάλεσμα στους πολίτες του Δήμου Δομοκού, απευθύνει ο νυν Δήμαρχος Δομοκού, Δημήτρης Τζιαχρήστας, με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ως επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Δημιουργίας».

Στο μήνυμά του ο Δημήτρης Τζιαχρήστας ζητεί ανανέωση της εντολής για τη συνέχιση της προσπάθειας «για έναν Δήμο αλληλέγγυο, έναν Δήμο στην υπηρεσία του πολίτη».

Το κείμενο της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας Τζιαχρήστα:

Με αίσθημα βαθιάς ευθύνης επικοινωνώ σήμερα μαζί σας, προκειμένου να σας ενημερώσω για την απόφασή μου να είμαι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Δομοκού στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019, ως επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Δημιουργίας».

Στη θητεία που διανύουμε με κοπιαστική και συστηματική δουλειά επιχειρήσαμε την επίτευξη των στόχων που μαζί θέσαμε. Ο συνδυασμός «Δύναμη Δημιουργίας» είναι η συνέχεια της προσπάθειας μας αυτής. Το όνομα και το λογότυπο είναι εμπνευσμένα από τις βασικές αρχές και τα πιστεύω μας και με βάση τις προτεραιότητες και τους στόχους που έχουμε θέσει για έναν Δήμο δυναμικό και δημιουργικό.

Με γνώση, εμπειρία και καλοπροαίρετη διάθεση συνεργασίας με όλους τους φορείς του Δήμου μας – κοινωνικούς, επαγγελματικούς, αθλητικούς, πολιτιστικούς – και αξιοποιώντας το δυναμικό του Δήμου, επιθυμούμε να συνεχίσουμε να δημιουργούμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να παρέχονται στους συμπολίτες μας όλα τα εχέγγυα που συμβάλουν στη βελτίωση της ποιότητα ζωής, της καθημερινότητας και στην ανάπτυξη του τόπου μας.

Όλοι εμείς που μας δείξατε εμπιστοσύνη με τη ψήφο σας στις προηγούμενες εκλογές καθώς και οι νέοι συνεργάτες που συμμετέχουν στο συνδυασμό μας, άνθρωποι με διάθεση για προσφορά και αγάπη για τον τόπο μας, δηλώνουμε έτοιμοι να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για έναν Δήμο αλληλέγγυο, έναν Δήμο στην υπηρεσία του πολίτη. Ζητάμε να μας εμπιστευτείτε ξανά, προκειμένου να συνεχίσουμε τα έργα ανάπτυξης που με επιμονή, προγραμματισμό και μεθοδικότητα ξεκινήσαμε. Όλοι μαζί υπεύθυνα μπορούμε να εργαστούμε με συλλογικότητα για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας.

Δημήτρης Τζιαχρήστας

Υποψήφιος Δήμαρχος Δομοκού

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση