Λαμία: Σύστημα Ασφαλείας; ...ψάξτο λίγο παραπάνω!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Απριλίου 2019 09:02 Λαμία: Σύστημα Ασφαλείας; ...ψάξτο λίγο παραπάνω!

Όσα πρέπει να γνωρίζεις πριν αποφασίσεις για το σύστημα ασφαλείας που θα επιλέξεις...

Στην εποχή μας ο εν δυνάμει αγοραστής για να κάνει την οποιαδήποτε αγορά συμβουλεύεται το διαδίκτυο. Το ίδιο συμβαίνει όταν κάποιος  θέλει να αγοράσει ένα σύστημα ασφαλείας. Πολλοί επιλέγουν να προμηθευτούν τον εξοπλισμό από το διαδίκτυο και μετά αναζητούν συνεργείο για να το εγκαταστήσει.

Η διαδικασία αυτή είναι λανθασμένη, καθώς οι εταιρείες που θα κληθούν να εγκαταστήσουν τον εξοπλισμό θα τον ενημερώσουν ότι η αγορά δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του χώρου και φυσικά δεν πρόκειται να αναλάβουν μια τέτοια δουλειά. Η συνέχεια είναι γνωστή. Θα ψάξει ώσπου να βρει κάποιον που θα το αναλάβει και ας μην είναι απαραίτητα γνώστης 100% του αντικειμένου.

Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα;

  • Δυσαρεστημένος πελάτης
  • Μηδαμινή ή ελλιπής ασφάλεια του χώρου.
  • Άρα μια χαμένη επένδυση.

Γιατί όμως συνέβη αυτό; Ποιο ήταν το λάθος;

Εμείς ρωτήσαμε τον ηλεκτρονικό Ντίνο Τσούτσικα, ο οποίος έχει ευρωπαϊκή πιστοποίηση επαγγελματική, προσόντων επιπέδου "5", και είναι υπεύθυνος Ασφαλείας της εταιρείας «The Lab electronics», που βρίσκεται στην οδό Γ. Πλατή 13 (πρώην Καρπενησίου) στη Λαμία.

LR: Τελικά κύριε Τσούτσικα ποιος είναι ο σωστός δρόμος που πρέπει να ακολουθήσει κανείς;

ΑΠ: Όπως δεν θα επιλέγαμε έναν γιατρό, δικηγόρο, μηχανικό για το αυτοκίνητό μας ή έναν πολιτικό μηχανικό για να μας χτίσει ένα σπίτι, απλά και μόνο επειδή ψάξαμε στο internet για τον φθηνότερο, έτσι και στο θέμα της ασφάλειας δεν γίνεται να σκεφτούμε διαφορετικά. Ζητάμε το καλύτερο και για αυτό το λόγο πρέπει να αφήσουμε τους ειδικούς να επισκεφθούν το χώρο μας και να μας δώσουν μια υπεύθυνη λύση. Εάν δεν το κάνουμε αυτό θα αναγκαστούμε στην πορεία να πληρώσουμε δίπλα και τριπλά τις λάθος επιλογές μας γιατί οι συνθήκες αναγκαστικά θα μας οδηγήσουν να αναζητήσουμε μια πιο αξιόπιστη λύση.

LR: Ποιος είναι ο κατάλληλος για να μας συμβουλεύσει;

ΑΠ: Είναι οι νόμιμες και καταρτισμένες εταιρίες εγκαταστάσεων Συστημάτων Ασφαλείας. Δηλαδή οι εταιρίες που πρέπει να συμβουλεύεται όποιος θέλει να εγκαταστήσει ένα σύστημα ασφαλείας στο χώρο του. Είναι οι άνθρωποι που δουλειά τους είναι να ενημερώνονται για τις νέες τεχνολογίες και να παρέχουν σωστές και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες . Με λίγα λόγια είναι οι ειδικοί είναι αυτοί που θα μας δώσουν τη σωστή και υπεύθυνη λύση. Είναι αυτονόητο ότι με την ασφάλεια της οικογένειάς μας και της περιουσίας μας δεν πειραματιζόμαστε. Πρέπει λοιπόν να βρούμε τον κατάλληλο - εξειδικευμένο τεχνικό εγκατάστασης για να του εμπιστευθούμε ότι πιο πολύτιμο έχουμε. Τη ζωή μας και την περιουσία μας.

Η εταιρεία «The Lab electronics» σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με ευρωπαϊκή πιστοποίηση επαγγελματικών προσόντων επιπέδου "5" σε:

1. Συστήματα Ασφαλείας σε συνεργασία με το κέντρο λήψης σημάτων Grande Security

  • Συναγερμοί
  • Κάμερες
  • Ανιχνευτές - Αισθητήρες υγρασίας, θερμοκρασίας, φωτιάς, αερίων κλπ.

Για σπίτια καταστήματα αποθήκες εργοτάξια φωτοβολταϊκά πάρκα , στρατόπεδα, φυλακές

2. Ραδιοτηλεοπτικές Διατάξεις:

  • Κεραίες ατομικές - συλλογικές
  • Δορυφορικά
  • Συντήρηση - επισκευές τηλεοράσεων , δεκτών, μόνιτορ κλπ.
  • Αναμεταδότες

3. Ηλεκτροακουστικές διατάξεις:

  • Ηχητικά αιθουσών, καταστημάτων, εκκλησιών, ανοικτών χώρων
  • Συνεδριακά συστήματα
  • Ηχοβολές

4. Ασύρματες ζεύξεις:

  • Εκπομπή - λήψη - αναμετάδοση απλή και αμφίδρομη εικόνας, ήχου και δεδομένων.
  • Μεταφορά δεδομένων (internet)

Με εξειδικευμένη άδεια security τύπου Β, για εγκατάσταση και τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας - σύμφωνα με τις σχετικές νομοθετικές διατάξεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας για ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις.

«The Lab electronics» - Ντίνος Τσούτσικας
Electronics and pc specialist
Γ. Πλατή 13, Λαμία
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22310 44850 & 6977060519

Facebook: The lab electronics

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση