Λαμία: Το πρώτο κατάστημα Θεραπευτικής Κάνναβης στην πόλης μας είναι γεγονός!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 07:45 Λαμία: Το πρώτο κατάστημα Θεραπευτικής Κάνναβης στην πόλης μας είναι γεγονός!

Ζήτησε να ενημερωθείς για τα προϊόντα και τα οφέλη της θεραπευτικής κάνναβης....

Είναι ένα νέο κατάστημα που θα συζητηθεί και ταυτόχρονα θα σου λύσει πολλές απορίες, γύρω από τα όσα έχεις κατά καιρούς ακούσει, για τις θεραπευτικές ιδιότητες της κάνναβης.

Το κατάστημα «Υγεία & Κάνναβη» ανοίγει τις πόρτες του την Πέμπτη (11/4/19) στις 9:00' το πρωί, στην οδό Καραϊσκάκη 6 στη Λαμία, και σας περιμένει όλους για να γνωρίσετε και να ενημερωθείτε για τα προϊόντα της θεραπευτικής κάνναβης.

Το κατάστημα «Υγεία & Κάνναβη» δημιούργησε μια ομάδα αφοσιωμένων ατόμων που έχουν σαν σκοπό να σας ενημερώσουν για τον υγιεινό τρόπο ζωής και τα φυσικά βιολογικά προϊόντα με βάση την κάνναβη.

«Η υγεία στηρίζεται στην πρόληψη και για αυτό στοχεύουμε στην ενίσχυση του οργανισμού με τα φυσικά και αγνά βάμματα με CBD και CBG που προσφέρουμε.

Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται η ευεξία και η πνευματική διαύγεια με τον πιο φυσικό και αγνό τρόπο, πάντα με σεβασμό στην φύση, το περιβάλλον και πρωτίστως στον ίδιο μας τον εαυτό.

Το όραμα μας δεν περιορίζεται στην απλή εμπορία των προϊόντων, αλλά επεκτείνεται και στη συνεχή ενημέρωσή σας γύρω από ζητήματα υγείας και θωράκισης του οργανισμού με προϊόντα από εκχυλίσματα κάνναβης και άλλων βοτάνων ώστε να παρέχουμε και τη σωστή πληροφόρηση σε όσους ενδιαφέρονται για αυτά...», είπε ο υπεύθυνος του καταστήματος Αλέξανδρος Μεντζενιώτης στο LamiaReport.

Στο κατάστημα «Υγεία & Κάνναβη» θα βρείτε την κάνναβη σε υγρή και στερεή μορφή και σε πολλά είδη και προϊόντα που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας, όπως ζυμαρικά, σπορέλαιο και κεραλοιφές.

Θα πραγματοποιηθούν ακόμη ημερίδες ενημερώσεων, ενώ θα υπάρχουν ειδικές τιμές για ασθενείς, αλλά και παράδοση των προϊόντων κατ' οίκον κατόπιν παραγγελίας.

Ότι χρειάζεστε γύρω από τη θεραπευτική κάνναβη θα το βρείτε στο νέο κατάστημα «Υγεία & Κάνναβη» στη Λαμία.

«Υγεία & Κάνναβη» - Προϊόντα θεραπευτικής κάνναβης
Καραϊσκάκη 6 - Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6986631519

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση