Πως να κρυφτείς απ’ τα παιδιά ...!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 08:40 Πως να κρυφτείς απ’ τα παιδιά ...!

«Η επίσκεψη σε σχολεία της Νότιας Λαμίας και στο Ειδικό Δημοτικό και Ειδικό Νηπιαγωγείο, επιβεβαιώνει τα όσα συζητήσαμε με το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας.

Αναδεικνύει τα θέματα επισκευής και συντήρησης των σχολικών μονάδων, την ανάγκη αποσυμφόρησης των σχολείων από μαθητές ενώ καθίσταται επιβεβλημένος ο διαχωρισμός του Ειδικού Δημοτικού από το Ειδικό Γυμνάσιο.

Είναι χρέος των Αυτοδιοικητικών να μιλάνε τη μία και μοναδική γλώσσα: τη γλώσσα της καρδιάς, τη γλώσσα της αλήθειας.

Και η αλήθεια είναι ότι το να επισκέπτεσαι ένα σχολείο είναι το σημαντικότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις, όταν προγραμματίζεις και θέτεις στόχους για έναν δήμο σαν αυτόν της Λαμίας.



Όταν κάποιος έχει να κάνει με παιδιά, με μαθητές, η ευθύνη που τον βαραίνει είναι τεράστια.

Αυτά τα παιδιά κοιτάζουμε στα μάτια.

Γιατί το μέλλον αυτού του τόπου είναι τα παιδιά μας. Και αυτό το μέλλον δεν το διαπραγματευόμαστε. Είναι ανεπίτρεπτο οι μαθητές να διαβαίνουν αίθουσες που στάζουν όταν βρέχει, είναι αδιανόητο να αφήνουμε τα πάντα στην καλή θέληση των δασκάλων που τις περισσότερες φορές υπερβάλλουν εαυτόν.



Η πορεία της ανάπτυξης του τόπου μας, εξαρτάται και από την ποιότητα της παιδείας που παρέχεται στα παιδιά μας.

Είμαστε υποχρεωμένοι να εξασφαλίσουμε τα μέσα και τον τρόπο που θα παρέχεται αυτή η παιδεία, πέρα και πάνω από αρμοδιότητες....», δηλώνει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος.

Δείτε περισσότερες εικόνες και την ανάρτηση με το σχόλιο του υποψηφίου Δημάρχου στο Facebook:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση