Αυτή είναι η ομάδα της Ευρυτανίας που «Επιμένει στην Καρδιά της Ελλάδας»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 08:16 Αυτή είναι η ομάδα της Ευρυτανίας που «Επιμένει στην Καρδιά της Ελλάδας»

Στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Καρπενησίου παρουσίασε την ομάδα της Ευρυτανίας ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας» Φάνης Σπανός.

Ο Γιάννης Αντωνίου, Αθλητής Εθνικής Ομάδας Χιονοδρομίας, η Κατερίνα Καλαντζή Υπάλληλος του Δασαρχείου, ο Γιώργος Παπαδήμος Υπάλληλος του Δήμου Αγράφων, η Θεοδώρα Ράπτη Ιδιωτικός Υπάλληλος και ο Άρης Τασιός Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ευρυτανίας - Οικονομολόγος είναι οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι που συνθέτουν την ομάδα.

Ο καθένας τους απευθύνθηκε στο κοινό λέγοντας πως θα βάλουν τα δυνατά τους για να υπηρετήσουν τον τόπο τους με τον καλύτερο τρόπο.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Φάνης Σπανός, στην ομιλία του ανέφερε πως από το 2014 η ομάδα του Κώστα Μπακογιάννη έχει σχεδιάσει και οργανώσει τη δουλειά με βάση τις ανάγκες και τα προβλήματα του τόπου.

Έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε όλες τις δράσεις και τα έργα που έχουν επιτευχθεί ως σήμερα και αναμένεται να ολοκληρωθούν στο οδικό δίκτυο, με κορυφαίο τον δρόμο Λαμία-Καρπενήσι, τις υποδομές, τον τουρισμό, τον πολιτισμό, την αγροδιατροφή, την παιδεία και τον αθλητισμό επισημαίνοντας πως όλοςαυτός ο σχεδιασμός έχει ως βασικό άξονα την καταπολέμηση της απομόνωσης του Νομού.

Τόνισε, τέλος, πως δεν υπάρχει περιθώριο να χαθεί ούτε μια ώρα δουλειάς.

«Λίγο πριν την εκδήλωση για την ανακοίνωση της ομάδας της Ευρυτανίας επισκεφθήκαμε φορείς, υπηρεσίες, συλλόγους και εμπορικά καταστήματα! Χρήσιμες συναντήσεις για να σχεδιάσουμε το "αύριο" ακόμα καλύτερα...», δήλωσε ο Φάνης Σπανός.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση