Λαμία: Η θεραπευτική κάνναβη τώρα έρχεται και στο σπίτι σου!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 07:52 Λαμία: Η θεραπευτική κάνναβη τώρα έρχεται και στο σπίτι σου!

Το νέο κατάστημα «Υγεία & Κάνναβη», που άνοιξε στην πόλη μας, τώρα σας χτυπά την πόρτα!

Υπάρχουν φόρες που είναι δύσκολο να μάθει κάποιος και να ενημερωθεί σχετικά με την κάνναβη και τις θεραπευτικές της ιδιότητες.

Γι' αυτό φροντίζει το κατάστημα «Υγεία & Κάνναβη» να σας εξυπηρετήσει άμεσα, εύκολα και να σας ενημερώσει πλήρως σε ότι αφορά τη θεραπευτική κάνναβη.

Το κατάστημα «Υγεία & Κάνναβη» σας φέρνει στην πόρτα σας, χωρίς έξτρα χρέωση στα μεταφορικά, τα προϊόντα της θεραπευτικής κάνναβης που επιθυμείτε και σας δίνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 6986631519.

Γίνεται παράδοση σε Λαμία και Στυλίδα και κατόπιν συνεννόησης και σε άλλες περιοχές.

Στο κατάστημα «Υγεία & Κάνναβη» στην οδό Καραϊσκάκη 6 στον πεζόδρομο της Λαμίας, θα βρείτε την κάνναβη σε υγρή και στερεή μορφή και σε πολλά είδη και προϊόντα που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας, όπως ζυμαρικά, σπορέλαιο και κεραλοιφές.

Ότι χρειάζεστε γύρω από τη θεραπευτική κάνναβη θα το βρείτε στο νέο κατάστημα «Υγεία & Κάνναβη» στη Λαμία.

«Υγεία & Κάνναβη» - Προϊόντα θεραπευτικής κάνναβης
Καραϊσκάκη 6 (πεζόδρομος) - Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6986631519
Facebook: Υγεία & Kannabi CBD Oil Λαμία
E-mail:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση