Νέους υποψήφιους ανακοίνωσε ο Απ. Γκλέτσος

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 13:16 Νέους υποψήφιους ανακοίνωσε ο Απ. Γκλέτσος

Η Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση ανακοινώνει εννέα νέες υποψηφιότητες για τις επικείμενες Περιφερειακές εκλογές.

Τον κ. Αυγέρη Νικόλαο του Ηλία, υπάλληλο Γ.Ν.Λαμίας, στον Νομό Φθιώτιδας, την κ. Κεφαλά Μαρία του Παρασκευά, Ιδιωτική υπάλληλο, στον Νομό Φθιώτιδας, την κ. Δημοπούλου Ευαγγελία (Εβελίνα) του Ιωάννη, Φιλόλογο-Αρχαιολόγο, στον Νομό Φθιώτιδας, την κ. Νικοπούλου Γαρυφαλιά του Σεραφείμ, Φοιτήτρια ΙΕΚ, στον Νομό Φθιώτιδας, την κ. Σιμιτζή Ελένη του Βασιλείου, Γεωπόνο, στον Νομό Ευβοίας, τον κ. Πανδή Σπυρίδων του Δημητρίου, Ιδιωτικό υπάλληλο, στον Νομό Ευβοίας, την κ. Γιαννουλάκη Μαρία του Γεωργίου, Αγρότισσα, στον Νομό Ευβοίας, την κ. Λάμπρου Καλλιόπη του Γεωργίου, Ιδιωτική υπάλληλο, στον Νομό Ευβοίας και την κ. Ψαράκη Άννα του Παντελή, Ιδιωτική υπάλληλο, στον Νομό Ευβοίας.

Τις επόμενες ημέρες θα αναρτηθούν τα αναλυτικά βιογραφικά των υποψηφίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης.

Απόστολος Γκλέτσος

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας
Επικεφαλής Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση