Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 17:47 Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Φθιώτιδας

Με τα εύσημα της επιτυχημένης αντιμετώπισης των κινδύνων σε έναν ιδιαίτερα βαρύ χειμώνα με έντονα και πολλές φορές απρόβλεπτα καιρικά φαινόμενα, συνεδρίασε το μεσημέρι της Παρασκευής (19/4) το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.) Π.Ε. Φθιώτιδας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Επιγραμματικά συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:

α) Απολογισμός χειμερινής περιόδου 2018-2019.

β) Σχεδιασμός και δράσεις πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων  ενόψει της αντιπυρικής περιόδου έτους 2019.

γ) Σχεδιασμός και δράσεις πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από  την εκδήλωση σεισμικών φαινομένων.

Κατατέθηκαν απόψεις και προτάσεις σε περιπτώσεις που χρίζουν πολύ καλού συντονισμού και εκφράστηκε η αισιοδοξία ότι και η θερινή περίοδος μαζί με την αντιπυρική προστασία, θα κυλήσει το ίδιο επιτυχημένα.

Δείτε τι δήλωσαν στην κάμερα του LamiaReport o Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θύμιος Καραΐσκος και ο Αστυνομικός Διευθυντής της ΔΑ Φθιώτιδας, Ταξίαρχος Μιχάλης Τσάτσης:

Δείτε φωτογραφίες από τη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Φθιώτιδας:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση