Βαρουφάκης από Λαμία: «Κούφια απειλή η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ…»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 13:23 Βαρουφάκης από Λαμία: «Κούφια απειλή η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ…»

Τι είπε για το παρασκήνιο του 2015, τον Αλέξη, το Σόιμπλε και το ΜεΡΑ25 που ζητεί την ψήφο μας στις Ευρωεκλογές.

Τη Φθιώτιδα και τη Λαμία επισκέφθηκε τη Μεγάλη Δευτέρα 22 Απριλίου, ο πρώην υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και νυν Γραμματέας του Μετώπου Ευρωπαϊκής Ρεαλιστικής Ανυπακοής – ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, συνοδευόμενος από την ευρωβουλευτή και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του «Μετώπου», Σοφία Σακοράφα και άλλους συνεργάτες του.

Αν και το αντικείμενο των περιοδειών των δύο πολιτικών είναι οι Ευρωεκλογές, με την κα Σακοράφα να διεκδικεί την παρουσία της και πάλι στις Βρυξέλλες, μοιραία η παρουσία του πρώτου υπουργού Οικονομικών της Αριστεράς, ανέσυρε μνήμες από το πολιτικό θρίλερ του 2015.

Και ο κ. Βαρουφάκης ήταν ιδιαίτερα περιγραφικός στο τι συνέβη κατά τη δική του μαρτυρία το πρώτο εξάμηνο του 2015, «πως τον άδειασε ο Αλέξης», αλλά και το πόσο «κούφια» ήταν η απειλή της υποχρεωτικής εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ. Δεν παρέλειψε βέβαια να περιγράψει την ουσία του ευρωπαϊκού εγχειρήματος του ΜέΡΑ σε συνδυασμό με το DiEM25 και τους τρόπους που θα ξεφύγει η Ελλάδα από την ερημοποίηση που της επιβάλλει η Ευρώπη.

Δείτε το παρακάτω ενδιαφέρον βίντεο με στιγμές από την ομιλία Βαρουφάκη:

Δείτε φωτογραφίες από τη συγκέντρωση του ΜέΡΑ25 στη Λαμία:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση