«Ανόπαια Ατραπός»: Συναρπαστικός ο 10ος επετειακός αγώνας με εξαιρετικούς χρόνους (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Μαΐου 2019 17:21 «Ανόπαια Ατραπός»: Συναρπαστικός ο 10ος επετειακός αγώνας με εξαιρετικούς χρόνους (ΦΩΤΟ)

Με τις πλέον ευνοϊκές συνθήκες διεξαγωγής και με ρεκόρ συμμετοχών που ξεπέρασε τις 400 (334 τερματίσαντες) έπεσε η αυλαία της 10ης επετειακής διοργάνωσης «Ανοπαία Ατραπός».

Οι καιρικές συνθήκες συνέβαλαν στο να διεξαχθεί ένας ιδιαίτερα συναρπαστικός και ενδιαφέρων αγώνας, όπου όλοι οι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, πετυχαίνοντας πολύ καλούς ατομικούς χρόνους.

Στους άνδρες, νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Λουφέκης (L-Crew) με χρόνο 1:09:51, ενώ δεύτερος αναδείχθηκε ο κάτοχος του ρεκόρ διαδρομής Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος (Dynafit Greece – Τραχίνα) με χρόνο 01:10:20. Τρίτος αναδείχθηκε ο ανερχόμενος αθλητής Ανδρέας Ανδριόπουλος με χρόνο 1:13:15.

Στις γυναίκες, νικήτρια αναδείχθηκε η Μαρία Ξάνθη (The Runners Project) με χρόνο 1:34:39, δεύτερη τερμάτισε η Κυριακή Γιαννούτσου (L-Crew) με χρόνο 1:36:09 και τρίτη η Dragana Cejovic με χρόνο 1:40:50.

Προσωρινά αποτελέσματα δείτε ΕΔΩ.

Δείτε πολλές φωτογραφίες από τον συναρπαστικό αγώνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση