Κόκκαλης από Λαμία: Το διακύβευμα των ευρωεκλογών η επαναφορά του κοινωνικού προσώπου της ΕΕ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Μαΐου 2019 21:45 Κόκκαλης από Λαμία: Το διακύβευμα των ευρωεκλογών η επαναφορά του κοινωνικού προσώπου της ΕΕ

«Η νεοφιλελεύθερη πολιτική δημιούργησε ρήγματα στην κοινωνία και παντρεύτηκε με ακροδεξιά κόμματα…».

Λαμία και Λιβαδειά περιελάμβανε το Σαββατιάτικο πρόγραμμα του υποψήφιου Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και εκπρόσωπου της πολιτικής κίνησης «ΚΟΣΜΟΣ», Πέτρου Κόκκαλη.

Ο κ. Κόκκαλης μίλησε σε ανοιχτή συγκέντρωση στο cafe Degage στη Φθιωτική πρωτεύουσα με θέμα «Νεοφυής Επιχειρηματικότητα κ Βιώσιμη Ανάπτυξη».

Aναφέρθηκε στις νέες ευκαιρίες που έχουμε ως πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κάνοντας αναφορά στην εμπειρία του από το Δήμο Πειραιά και τις δράσεις στήριξης της βιώσιμης νεοφυούς επιχειρηματικότητας, στη γαλάζια και αγροτική οικονομία, τονίζοντας την ανάγκη του οικολογικού και ψηφιακού μετασχηματισμού της. Δεν παρέλειψε ωστόσο να αναφερθεί και στο πολιτικό διακύβευμα των ευρωεκλογών, στηρίζοντας το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για επαναφορά του κοινωνικού κράτους στην Ε.Ε. μακριά από το δόγμα της νεοφιλελεύθερης οικονομίας και της λιτότητας, που όπως είπε, «δημιούργησε ρήγματα στην κοινωνία και έχει παντρευτεί με ακροδεξιά κόμματα».

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του υποψήφιου Ευρωβουλευτή:

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση