Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Περιοδεία στο Δήμο Κύμης - Αλιβερίου έκανε ο Φάνης Σπανός

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019 18:08 Περιοδεία στο Δήμο Κύμης - Αλιβερίου έκανε ο Φάνης Σπανός

Την διήμερη επίσκεψη στον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου ολοκλήρωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.

Η επίσκεψη περιελάμβανε συναντήσεις με θεσμικούς φορείς, υπηρεσίες, παραγωγικές μονάδες, συλλόγους και πολίτες.

Συγκεκριμένα, ο Φάνης Σπανός επισκέφθηκε τον ΑΗΣ Αλιβερίου, την τσιμεντοβιομηχανία ΑΓΕΤ Ηρακλής και άλλες επιχειρήσεις συνομιλώντας τόσο με τις διοικήσεις όσο και τους εργαζομένους.

Επίσης, πραγματοποίησε επισκέψεις στο Δημαρχείο Κύμης-Αλιβερίου, στην Ι. Μητρόπολη Καρυστίας και Σκύρου, καθώς και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Τέλος, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με επαγγελματίες και πολίτες στο Αλιβέρι, την Κύμη, το Αυλωνάρι, τις Κονίστρες, τα Κριεζά και σε πολλά χωριά του Δήμου, για τα έως τώρα πεπραγμένα αλλά και όσα πρόκειται να υλοποιηθούν. Ξεχωριστή αναφορά έγινε στη μελέτη για το έργο Λέπουρα-Παραλία Οξυλίθου που έχει πλέον ολοκληρωθεί και το τμήμα Λοφίσκος-Παραλία Οξυλίθου που εντάσσεται στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

«Αυτό που έχουμε καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια είναι να επισκεπτόμαστε τα μέρη ξανά και ξανά με το κεφάλι ψηλά. Γιατί δουλεύουμε σκληρά και τα αποτελέσματα είναι ορατά. Ωστόσο, δεν σταματάμε, γιατί οι ανάγκες είναι πολλές και σημαντικές. Ακούμε, καταγράφουμε και συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα».