Γιώργος Γκέκας: «Να αλλάξουμε την πόλη μας και ...η Λαμία να αποκτήσει τη θέση που της αξίζει!!!»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019 20:45 Γιώργος Γκέκας: «Να αλλάξουμε την πόλη μας και ...η Λαμία να αποκτήσει τη θέση που της αξίζει!!!»

«Τα παιδιά μας έχουν δικαίωμα στη ζωή!», τονίζει ο Γιώργος Γκέκας, συνταξιούχος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το Συνδυασμό ''ΛΑΜΙΑ στο ΚΕΝΤΡΟ''  με επικεφαλης τον Παναγιώτη Στασινό.

Το 2010 ήταν η αρχή.

Τα προβλήματα στη πόλη όπου ζω για περισσότερα από 50 χρόνια - περιβάλλον και αθλητισμός - ήταν η αφορμή να ασχοληθώ για πρώτη φορά με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Η Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Λαμίας ήταν η παράταξη που με ικανοποιούσε περισσότερο για τις ιδέες, για τους στόχους και για το όραμα μιας πόλης καλύτερης - αναβαθμισμένης - από αυτή που ζήσαμε τα προηγούμενα 16 χρόνια.

Οι εκλογές το 2014 και οι υποσχέσεις της σημερινής δημοτικής αρχής όχι μόνο δεν βοήθησαν ώστε να υπάρξει λύση στα χρονίζοντα προβλήματα δεκαετιών αλλά οδήγησαν στην αδράνεια, στη κακή διαχείριση των οικονομικών, στην έλλειψη οράματος και στη περιβαλλοντική υποβάθμιση απαξιώνοντας τους ενεργούς και εθελοντές πολίτες.

Η Συντονιστική επιτροπή της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Λαμίας λαμβάνοντας υπόψιν τις δύσκολες συνθήκες προετοιμασίας για την φετινή προεκλογική περίοδο και με στόχο μια καλύτερη πορεία στις επερχόμενες εκλογές αποφάσισε την διεύρυνση του συνδυασμού.


 ''ΛΑΜΙΑ στο ΚΕΝΤΡΟ'' είναι ο νέος συνδυασμός που προέκυψε από την συνεργασία των δύο αυτοδιοικητικών παρατάξεων << της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Λαμίας>> και της κίνησης
<< Πόλις>> καθώς και ανεξάρτητων πολιτών.

Αγαπητοί συμπολίτες με υποψήφιο Δήμαρχο τον γιατρό Παναγιώτη Στασινό συμμετέχουμε και πάλι για τρίτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές για να διεκδικήσουμε τον Δήμο με ένα και μόνο σκοπό
 

 Να αλλάξουμε την πόλη μας και .....η Λαμία να αποκτήσει τη θέση που της αξίζει!!! 
 Τα παιδιά μας έχουν δικαίωμα στη ζωή! 
 

 Γιώργος Γκέκας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

 



 Βιογραφικό

Γεννήθηκα στα Βρυσιά Φαρσάλων το 1960.
Από το 1964 και για 32 συνολικά χρόνια έζησα στη Ροδίτσα Φθιώτιδας.
Από το 1996 μένω μόνιμα στη Λαμία.
Είμαι παντρεμένος με την Θωμαή Κράββαρη καθηγήτρια Αγγλικών και έχω δύο παιδιά τον Βασίλη και την Κωνσταντίνα. Αποφοίτησα από το ΤΕΦΑΑ ΑΘΗΝΩΝ το 1986. υπηρέτησα ως γυμναστής στη Α/θμια Εκπ/ση 28 χρόνια και από το 2014 είμαι συνταξιούχος.

Στον ελεύθερο χρόνο ασχολούμαι με τη γυμναστική, με περιβαλλοντικές δραστηριότητες, με τοπική αυτοδιοίκηση και με τον εθελοντισμό.

Κάποια πράγματα τα οποία ίσως να θεωρούνται σημαντικά και να αξίζουν αναφοράς είτε από τον χώρο της εκπαίδευσης είτε από άλλες δράσεις είναι:

Στον αθλητισμό: συμμετοχή σε 30 αγώνες μαραθωνίου καθώς επίσης συμμετοχή σε δύο λαμπαδηδρομίες το 1980 και το 2012

Στην εκπαίδευση: δημιουργία μαθητικής φίλαθλης κερκίδας το 2006 στο Χαλκιοπούλειο Γυμναστήριο Λαμίας για αγώνες Βόλεϊ και Μπάσκετ

Συνδικαλιστικά: πρόεδρος στον Σύλλογο Καθηγητών Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Φθιώτιδας 2009-13 καθώς και στον Σύλλογο Βετεράνων Αθλητών Στίβου Ν. Φθιώτιδας 2000-03

Εθελοντισμός: Τον Σεπτέμβριο του 2012 ο Δήμαρχος κ. Κοτρωνιάς σε ένδειξη αναγνώρισης για την προσφορά μου στα κοινά με τίμησε ως τον πρώτο ενεργό πολίτη του Δήμου Λαμιέων
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση