Αυτό είναι το πρόγραμμα που παρουσίασε ο Θύμιος Καραΐσκος (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019 08:12 Αυτό είναι το πρόγραμμα που παρουσίασε ο Θύμιος Καραΐσκος (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Το πρόγραμμα του συνδυασμού του «Λαμία Περήφανη Πόλη», παρουσίασε στην κατάμεστη αίθουσα του Ξενοδοχείου Σαμαράς, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος.

Πρόθεση του επικεφαλής του συνδυασμού ήταν να δείξει τα βασικά σημεία του «κοστολογημένου προγράμματός του» στους φορείς της πόλης εν τούτοις υπήρξε μεγάλη προσέλευση κόσμου με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο μέσα και έξω από την αίθουσα.

Όπως θα μπορέσετε να διαβάσετε και μόνοι σας μέσω της ειδικής εφαρμογής, το πρόγραμμα στηρίζεται σε τέσσερις άξονες με 18 θεματικές προτεραιότητες και μια δέσμη παρεμβάσεων για την κάθε μία από αυτές.

«Η αρχή μας είναι απλή…», ξεκίνησε ο κ. Καραΐσκος λέγοντας πως θα αλλάξουνε το Δήμο με «Όραμα – Δουλειά – Αποτέλεσμα» και βάζοντας δέκα σημαντικούς στόχους.

Δείτε παρακάτω ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την ομιλία του κ. Καραΐσκου:

Διαβάστε το πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί στη σελίδα του συνδυασμού:

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση του προγράμματος του συνδυασμού «Λαμία Περήφανη Πόλη»:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση