Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βιργινία Στεργίου: Ο μόνος ανεξάρτητος - υπερκομματικός συνδυασμός είναι η «Ενωμένη Ανατολική Φθιώτιδα»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019 13:00 Βιργινία Στεργίου: Ο μόνος ανεξάρτητος - υπερκομματικός συνδυασμός είναι η «Ενωμένη Ανατολική Φθιώτιδα»

«Είμαστε εδώ για να ενώσουμε και όχι να διχάσουμε...», είπε η υποψήφια Δήμαρχος Στυλίδας μιλώντας στα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου.

Στην τελική ευθεία για τις Αυτοδικοικητικές και στην Ανατολική Φθιώτιδα με το Συνδυασμό της Βιργινίας Στεργίου να έχει διαμορφώσει, εδώ και αρκετό καιρό, ένα κλίμα εμπιστοσύνης και υπεροχής. Κάθε ήμερα που περνάει το τοπίο φαίνεται να ξεκαθαρίζει ακόμη περισσότερο, σκορπώντας χαμόγελα αισιοδοξίας στο "στρατόπεδο" του Συνδυασμού «Ενωμένη Ανατολική Φθιώτιδα».

«Αντίπαλοι μας είναι τα προβλήματα του δήμου μας και όχι οι άνθρωποι. Θα αναμετρηθούμε όμως με τους πολιτικούς μας αντιπάλους για το τι μπορούμε να κάνουμε εμείς στο Δήμο σε σχέση με αυτούς. Βέβαια, ορισμένοι έχουν αναγάγει την λασπολογία και την παραπληροφόρηση ακόμη και σε προσωπικό επίπεδο, ως όρους πολιτικού διαλόγου και ανταγωνισμού. Δεν θα τους ακολουθήσουμε αλλά θα παραμείνουμε πιστοί στις αρχές του πολιτικού μας πολιτισμού και του πολιτικού μας ήθους, στοιχεία που κοσμούν τον συνδυασμό μας.

 Ο Δήμος δεν είναι προσωπική υπόθεση κανενός. Ο Δήμος δεν μπορεί και δεν πρέπει να αποτελεί το εφαλτήριο προσωπικών και επαγγελματικών επιδιώξεων αλλά θέση ευθύνης δημιουργίας και προοπτικής για ένα καλύτερο αύριο των συνδημοτών μας.

Είμαστε εδώ για να ενώσουμε και όχι να διχάσουμε. Όλοι γνωρίζουμε τώρα περισσότερο από ποτέ, ότι ο μόνος ανεξάρτητος και υπερκομματικός συνδυασμός είναι η «Ενωμένη Ανατολική Φθιώτιδα» που δεν γεννήθηκε σε βουλευτικά γραφεία, δεν δέχτηκε πολιτική χειραφέτηση από κανένα, ούτε πήρε κομματικά χρίσματα και δεν χρειάστηκε ποτέ να το αποδείξουμε αυτό ή να διαψεύσουμε το αντίθετο, γιατί έτσι είναι. Έτσι είμαστε εμείς, ανεξάρτητοι και ενωμένοι μαζί με όλη την Ανατολική Φθιώτιδα από την επόμενη ημέρα των εκλογών.

Είμαστε εδώ για να εκφράσουμε όλους τους δημότες που θέλουν να δουν τον τόπο μας να προοδεύει και να προχωρά μπροστά... », είπε στην ομιλία της η υποψήφια Δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτορεπορτάζ από τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της Βιργινίας Στεργίου που έγιναν το βράδυ της Τετάρτης στη Στυλίδα.