Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Αυτή η συγκέντρωση του Μάριου Παπαθανασίου ήταν διαφορετική...

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019 08:00 Λαμία: Αυτή η συγκέντρωση του Μάριου Παπαθανασίου ήταν διαφορετική...

Μια διαφορετική πολιτική συγκέντρωση, αφιερωμένη στις γυναίκες, πραγματοποίησε χθες, Τετάρτη 15 Μαΐου 2019, ο Μάριος Παπαθανασίου, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Λαμίας (Δημοτική Ενότητα Υπάτης) με το συνδυασμό «ΛΑΜΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ» του Θύμιου Καραΐσκου.

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου "Σαμαράς" παρευρέθηκε πλήθος γυναικών, από κάθε μεριά του Δήμου, οι οποίες δίνοντας βροντερό παρόν είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν, ανταλλάσσοντας ιδέες και προτείνοντας λύσεις για μια ανανεωμένη και σύγχρονη πόλη.

Σε ένα φιλικό και χαλαρό κλίμα ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Λαμιέων συνομίλησε με όλες τις παρευρισκόμενες για τα προβλήματα του Δήμου και τις ευχαρίστησε για την παρουσία τους.

Απευθύνοντας θερμό χαιρετισμό προς όλες τις γυναίκες ο Μάριος Παπαθανασίου επεσήμανε ότι είναι κάθε μια τους είναι ο κινητήριος μοχλός της πόλης αλλά και το στήριγμα της οικογένειας, τονίζοντας την αποφασιστική σημασία των γυναικών στη διαμόρφωση του οράματός του για τον Δήμο Λαμίας.

Στην συγκέντρωση παραβρέθηκε και ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμίας κ. Θύμιος Καραΐσκος ο οποίος χαιρέτισε όλες τις παρευρισκόμενες.

Η χθεσινή συγκέντρωση αποτέλεσε την παρακαταθήκη μιας ελπιδοφόρου και σταθερής πορείας του Δήμου για το μέλλον.

Δείτε φωτορεπορτάζ από την πολιτική εκδήλωση του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Μάριου Παπαθανασίου.