Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οικονόμου – Κυμπουρόπουλος: Η νίκη στις Ευρωεκλογές μήνυμα για τη μεγάλη αλλαγή

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019 08:10 Οικονόμου – Κυμπουρόπουλος: Η νίκη στις Ευρωεκλογές μήνυμα για τη μεγάλη αλλαγή

Μία διαφορετική πολιτική εκδήλωση διοργανώθηκε την Πέμπτη το βράδυ στο Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας από τον υποψήφιο Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Οικονόμου.

Με καλεσμένο τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή Στέλιο Κυμπουρόπουλο είχαν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση σχετικά με το διακύβευμα των ευρωεκλογών προσελκύοντας εκατοντάδες φίλους της Νέας Δημοκρατίας που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα, σε μια βραδιά που ο ΣΥΡΙΖΑ υποδεχόταν στη Λαμία τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Μάλιστα το συγκεκριμένο γεγονός δεν πέρασε ασχολίαστο από τον οικοδεσπότη της εκδήλωσης σημειώνοντας ότι «εμείς εδώ καταφέραμε να είμαστε περισσότεροι...», είπε ο Γιάννης Οικονόμου.

«Με νέους ανθρώπους ισχυρή Νέα Δημοκρατία στην Ευρωβουλή. Ηχηρό μήνυμα για τη μεγάλη Αλλαγή», ήταν ο τίτλος της εκδήλωσης, που επέτρεψε στον 34χρονο γιατρό να τοποθετηθεί γύρω από την πρόταση της ΝΔ για το Ευρωκοινοβούλιο και για τα όσα θέλει ο ίδιος να προσφέρει από κει ειδικά για τους νέους ανθρώπους, τα ΑμεΑ, αλλά και τα άτομα της 3ης ηλικίας. "Να βάλουμε ξανά τον άνθρωπο στην ΕΕ", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κυμπουρόπουλος.

Από την πλευρά του ο κ. Οικονόμου μίλησε με βεβαιότητα για τη νίκη της ΝΔ στις Ευρωεκλογές, που θα αποτελέσει την απαρχή της μεγάλης αλλαγής.

Δείτε βίντεο με αποσπάσματα από τις ομιλίες των δύο ανδρών:

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση: