Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Spring offers στο GALAXIA Home Center!!!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 20:07 Λαμία: Spring offers στο GALAXIA Home Center!!!

Το καλοκαίρι είναι όλο και πιο κοντά και τα καταστήματα GALAXIA Home Center μας το επισημαίνουν με τον καλύτερο τρόπο!!!

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ σε επιλεγμένα έπιπλα με έκπτωση 50% !!! Φτιάξτε διάθεση επιλέγοντας από τα υπέροχα σχέδια που θα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία χρωματισμών και με δυνατότητα αλλαγής των διαστάσεων!!!

H μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων επίπλου στην Κεντρική Ελλάδα, μας χαρίζει μεγάλες εκπτώσεις σε ποιοτικά και επώνυμα έπιπλα, για περιορισμένο αριθμό προϊόντων!

Επισκεφτείτε το δικό μας μεγάλο κατάστημα 1.500m 2 στο 2ο χλμ. Λαμίας - Αθηνών (πρώην ALEX PAK) όπου μπορείτε να βρείτε μια τεράστια συλλογή επίπλων σε σχέδια και επίπεδα τιμών για όλα τα γούστα! Μην ξεχνάτε επίσης την μοναδική προσφορά που ισχύει για λίγο ακόμη η οποία σας δίνει, δωροεπιταγή* ίση με το 40% της αξίας των αγορών σας, για άμεσες επιπλέον αγορές και βγείτε διπλά κερδισμένοι. Μόνο στο GALAXIA Home Center!

Παρακάτω κάποια ενδεικτικά προϊόντα της προσφοράς για να ανανεώσετε το σπίτι σας

Σετ κρεβατοκάμαρας ΤΑΝΙΑ με κομοδίνα και συρταριέρα, μόνο 890€!

Μπουφές ROCK, μόνο 550€!

Σύνθεση ROCK, μόνο 550€!

Σετ κρεβατοκάμαρας ΡΑΝΙΑ με κομοδίνα και τουαλέτα, μόνο 890€!

Τραπέζι ΘΑΛΕΙΑ 170Χ90, μόνο 390€!

Μπουφές SORO, μόνο 490€!

Στα καταστήματα GALAXIA Home Center θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία επίπλων για όλο το σπίτι όπως καναπέδες, τραπεζαρίες, συνθέσεις καθιστικού, έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες υπνοδωματίων, παιδικά έπιπλα, έπιπλα βεράντας και κήπου, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Οι αποκλειστικές συνεργασίες με εταιρίες όπως Sofa Company, GRECO-STROM, FORMLAB, ΕΠΙΠΛΟΓΡΑΜΜΗ ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ, Pesroom, woodyline, διασφαλίζουν τις προδιαγραφές και την υψηλή ποιότητα των επίπλων καθώς και την εξυπηρέτηση σε όλα τα επίπεδα!

Στα καταστήματα της εταιρίας σας περιμένουν έμπειροι σύμβουλοι προκειμένου να μελετήσουν και να προτείνουν την καλύτερη λύση σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Προλάβετε τις καταπληκτικές τιμές της προσφοράς, σε συνδυασμό με την δυνατότητα πληρωμής με έως και 36 άτοκες δόσεις! Επίσης παρέχεται η δυνατότητα μεταφοράς των επίπλων, από εξειδικευμένο προσωπικό, σε όλη την Ελλάδα!

Η ποιότητα στην καλύτερη τιμή και στις χειμερινές εκπτώσεις απέχει μόλις 5 λεπτά από το κέντρο της πόλης!!!

GALAXIA Home Center, 2ο χλμ ΝΕΟ Λαμίας-Αθηνών (Πρώην ALEX PAK), Τηλ. 22310 20060

Ωράριο καταστήματος:
Δευτέρα, Τετάρτη  ​​               09:00-15:00
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή​   9:00-14:30 & 17:30-21:00
Σάββατο​​​​                             09:00-15:00

Web site: www.galaxia.gr

*
- Η προσφορά δεν λειτουργεί συνδυαστικά με άλλες προσφορές.

- Η δωροεπιταγή ισχύει για αγορές μέχρι τις 14/7/2019