Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πολάκης από Λαμία: «Ποιος μάνατζερ; Τα μηχανήματα είναι για τους πολίτες»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019 21:08 Πολάκης από Λαμία: «Ποιος μάνατζερ; Τα μηχανήματα είναι για τους πολίτες»

Εγκαίνια – γιορτή στο Νοσοκομείο Λαμίας για αξονικό – μαγνητικό τομογράφο.

Πραγματικά γιορτινή ήταν η ατμόσφαιρα το μεσημέρι της Παρασκευής (17/5) στο Νοσοκομείο Λαμίας για τα εγκαίνια των νέων σύγχρονων μηχανημάτων αξονικής και μαγνητικής τομογραφίας.

Μέχρι της αφίξεως του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, υπήρξε ακόμη και μουσικό πρόγραμμα, που κράτησε συντροφιά στους προσκεκλημένους ενόψει της στιγμής που θα κοβόντουσαν οι κορδέλες στα δύο διαγνωστικά μηχανήματα.

Ο υψηλός προσκεκλημένος έφτασε στις 11:30’ στο χώρο του Νοσοκομείου, όπου τον υποδέχτηκε ο Διοικητής Ευάγγελος Χατζημαργαρίτης.

Από βήματος ο κ. Πολάκης κάνοντας μια σύντομη αναδρομή μέχρι την απόκτηση των πολυπόθητων μηχανημάτων, επανήρθε στο θέμα των ιδιωτών μάνατζερ και στην κόντρα του με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας ότι με το συγκεκριμένο σύστημα χρεοκόπησαν τα Δημόσια Νοσοκομεία.

«Τα μηχανήματα είναι για ασφαλισμένους και ανασφάλιστους πολίτες και θα τα δουλεύουν οι άνθρωποι του Νοσοκομείου[...] Θα βάλουμε ιδιώτη θα του δώσουμε το προσωπικό, θα του δώσουμε τα μηχανήματα και θα τον πληρώνουμε κι από πάνω;», ήταν η χαρακτηριστική του φράση σχετικά με τη χρησιμότητα των συγκεκριμένων μάνατζερ.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την ομιλία του Αναπληρωτή Υπουργού:

Ο κ. Πολάκης πάντως παραδέχτηκε ότι το Νοσοκομείο Λαμίας ήταν από τις πιο δύσκολες περιπτώσεις, ωστόσο τόσο σε αυτό όσο και στο υπόλοιπο δημόσιο σύστημα υγείας είναι ορατά τα αποτελέσματα.

Δείτε το επόμενο βίντεο:

Στα εγκαίνια του αξονικού και μαγνητικού τομογράφου του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, παραβρέθηκαν και οι τέσσερις κυβερνητικοί βουλευτές, ο Αντιπεριφερειάρχης Ευθύμιος Καραΐσκος, ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Νέστορας Αντωνίου με την Υποδιοικήτρια Παρασκευή Ζαζά, ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας Νικόλαος Ντίτορας, ο Αναπληρωτής ΓΕΠΑΔ Στερεάς, Ταξίαρχος Γεώργιος Τσαμαδιάς, ο Διευθυντής της ΔΑ Φθιώτιδας Ταξίαρχος Μιχαήλ Τσάτσης, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Αρχιπύραρχος Βαγγέλης Παλιός, ο Διοικητής της ΠΥ Λαμίας Πύραρχος Γιάννης Ράπτης, ο Νομικός Σύμβουλος του Ιατρικού Συλλόγου γνωστός Ποινικολόγος Γιώργος Δούμας, ο Γραμματέας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Σακελλάρης, ο Πρόεδρος των Νεφροπαθών νομού Φθιώτιδας Δημήτριος Ντενίδης, Διευθυντές Κλινικών και το σύνολο του ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού του Νοσοκομείου.

Δείτε φωτογραφίες: