Συνέντευξη στην Ιταλική Τηλεόραση έδωσε ο Παναγιώτης Παρχαρίδης

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Μαΐου 2019 09:51 Συνέντευξη στην Ιταλική Τηλεόραση έδωσε ο Παναγιώτης Παρχαρίδης

Για το διακύβευμα των Ευρωεκλογών αλλά και τις Περιφερειακές εκλογές μίλησε στην Ιταλική Τηλεόραση ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Παναγιώτης Παρχαρίδης.

«Σήμερα είχα την χαρά να "ξεσκονίσω" τα ιταλικά μου και να θυμηθώ τα φοιτητικά μου χρόνια στην Μπολώνια! Στο ρεπορτάζ του ιταλικού καναλιού μίλησα για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας, για το διακύβευμα των επερχόμενων Ευρωεκλογών καθώς και για την ανάγκη ενίσχυσης του ρόλου των Περιφερειών με αυξημένες αρμοδιότητες και οικονομική αυτοτέλεια. Φυσικά δεν παρέλειψα να ενημερώσω τους Ιταλούς φίλους μου για την υποψηφιότητά μου στην ΠΕ Φθιώτιδας με τον Φάνη Σπανό...», σχολίασε ο Παναγιώτης Παρχαρίδης.

Μένουμε και επιμένουμε στην Στερεά Ελλάδα.

• Ενισχύουμε τη θέση της Φθιώτιδας ως ευρύτερο διοικητικό κέντρο της Περιφέρειας μας και διεκδικούμε το δικό μας Πανεπιστήμιο,
• ολοκληρώνουμε και επενδύουμε και σε νέα σημαντικά έργα υποδομών,
• βελτιώνουμε τις υπηρεσίες δημόσιας υγείας και δίνουμε ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στην κοινωνική αλληλεγγύη,
• ενισχύουμε την επιχειρηματικότητα και δίνουμε τη μάχη για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας,
• υποστηρίζουμε ενεργά τον πρωτογενή τομέα και την εξωστρέφεια του αγροδιατροφικού κλάδου,
• αναβαθμίζουμε το τουριστικό προϊόν της περιοχής μας και προβάλλουμε το σπουδαίο πολιτιστικό μας κεφάλαιο.

Στόχος μας η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας να γίνει «Περιφέρεια πρότυπο».

Χρειάζεται σκληρή δουλειά και κανείς δεν περισσεύει από αυτή την προσπάθεια.

Ενώνω τις δυνάμεις μου με την ομάδα του Φάνη Σπανού για να γίνει η Φθιώτιδα, αλλά και ολόκληρη η Στερεά, ο τόπος που αξίζει να ζούνε τα παιδιά μας και να μεγαλώσουν τα εγγόνια μας.

Επιμένουμε και μένουμε στην καρδιά της Ελλάδας.

Παναγιώτης Παρχαρίδης
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
με το Συνδυασμό του Φάνη Σπανού «Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας»
Επικοινωνία: 6949613459.
 

Βιογραφικό

Είμαι πτυχιούχος Γενετικής Βιολογίας με ειδικότητα την πρόσληψη Μεσογειακής Αναιμίας και ειδικευόμενος στην Κλινική Χημεία. Υπηρέτησα ως Διευθυντής Βιοχημικού Εργαστηρίου στο Νοσοκομείο της Λαμίας με ιδιαίτερα σημαντικό και πλούσιο επιστημονικό και διοικητικό έργο. Για περισσότερο από 20 χρόνια υπήρξα αιρετός εκπρόσωπος των εργαζομένων στα υπηρεσιακά και διοικητικά συμβούλια του υγειονομικού τομέα της Στερεάς Ελλάδας αλλά και στο νοσοκομείο της Λαμίας. Ασχολήθηκα ενεργά με τον τομέα της Υγείας τόσο στη Φθιώτιδα και τη Λαμία, όσο και σε ολόκληρη τη Στερεά Ελλάδα. Η ενασχόλησή μου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα σε επίπεδο Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας το 2010 όπου εκλέχθηκα 1ος Περιφερειακός Σύμβουλος της Φθιώτιδας.

Για 4 χρόνια μου ανατέθηκαν καθήκοντα στον τομέα της Υγείας του Αθλητισμού και του Πολιτισμού και υπηρέτησα ως Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, όπως επίσης και ως Γραμματέας της Επιτροπής Ψυχικής Υγείας. Ασχολήθηκα με μεγάλα θέματα της Στερεάς Ελλάδας στον τομέα της Υγείας είτε αυτά αφορούν τις υποδομές όπως το νοσοκομείο της Χαλκίδας, το νοσοκομείο της Λαμίας αλλά και τα υπόλοιπα νοσοκομεία και κέντρα Υγείας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ενώ ιδιαίτερα ασχολήθηκα με την διάρθρωση των υγειονομικών υπηρεσιών σε επίπεδο Στερεάς Ελλάδας, αλλά και της Φθιώτιδας. Την τετραετία 2010 – 2014 εγκαινιάστηκε μια αμφίδρομη σχέση μεταξύ της τοπικής αυτοδιοίκησης και των τομέων της Υγείας και Πρόνοιας με στόχο την  βελτίωση της προσβασιμότητας των πολιτών στον τομέα της Υγείας και της Πρόνοιας με διεύρυνση του ενεργού ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Κατοικώ στη Λαμία και είμαι έγγαμος με δύο παιδιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση