Peugeot: Παράταση Spring Sales έως τo Σάββατο 25 Μαϊου!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 14:28 Peugeot: Παράταση Spring Sales έως τo Σάββατο 25 Μαϊου!

Μέχρι το Σάββατο 25 Μαϊου παρατείνεται η περίοδος ειδικών τιμών Spring Sales της Peugeot σε όλη την γκάμα επιβατικών και επαγγελματικών μοντέλων στο επίσημο δίκτυο διανομέων της.

Πλήθος υποψήφιων αγοραστών επισκέφθηκε το πανελλαδικό δίκτυο της Peugeot από την πρώτη κιόλας ημέρα ισχύος της εμπορικής πολιτικής Spring Sales με αποτέλεσμα η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία να παρατείνει την ισχύ των ειδικών τιμών αυστηρά έως και το Σάββατο 25 Μαϊου,  προκειμένου να εξυπηρετήσει όλα τα αιτήματα των φίλων της μάρκας.    

Οι  ειδικές τιμές Spring Sales αφορούν την γκάμα των επιβατικών και επαγγελματικών μοντέλων της Peugeot σε ευρεία γκάμα εκδόσεων, κινητήρων και επιπέδων εξοπλισμού, ενώ ισχύουν τιμές έκπληξη με όφελος έως 6.300€. Οι μοναδικές προσφορές Spring Sales ισχύουν και για την οικογένεια των SUVs της Peugeot, 2008, 3008 και 5008!

Η Peugeot  θέτοντας πάντα ως προτεραιότητα την κάλυψη κάθε ανάγκης αλλά και επιθυμίας σχεδιάζει και υλοποιεί πρωτοπόρες και μοναδικές προτάσεις μεγιστοποιώντας το όφελος των πελατών της.  

 

Γνωρίστε τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες της PEUGEOT και οδηγήστε όλα τα νέα μοντέλα στην "Peugeot AUTOKAR" στη Λαμία.

Επίσημος διανομέας και επισκευαστής PEUGEOT. Στο 2 χιλ ΝΕΟ ΛΑΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ.  22310-47535 – autokar.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση