Λαμία: Βραβείο για το Πρότυπο ΚΞΓ «House of English» στα Education Leaders Awards!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Μαΐου 2019 10:30 Λαμία: Βραβείο για το Πρότυπο ΚΞΓ «House of English» στα Education Leaders Awards!

Σπουδαία διάκριση για το Πρότυπο ΚΞΓ «House of English» και τους Ελισάβετ Βέλιου και Ανάργυρο Τζίμα, στους οποίους απονεμήθηκε το βραβείο Silver της κατηγορίας "Καινοτομία στη Διδασκαλία" των Education Leaders Awards 2019.

Η κατηγορία αφορά την εξαιρετική διδακτική πρωτοβουλία που εμπνέει τη μάθηση και την πρόοδο μέσω καινοτόμων παιδαγωγικών μεθόδων.

Είναι η πρώτη φορά που εκπαιδευτικός οργανισμός της πόλης μας βραβεύεται στα Awards.

Τα βραβεία αριστείας ξεκίνησαν ως προσπάθεια ανάδειξης καλών πρακτικών και καινοτομίας στον χώρο της εκπαίδευσης και πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία της Boussias Communications.

Την κριτική επιτροπή αποτελούν ακαδημαϊκοί επιστήμονες διεθνούς κύρους και εκπαιδευτικοί με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης, ενώ προεδρεύει η πρώην Υπ. παιδείας κ. Άννα Διαμαντοπούλου, πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Μαΐου, στο Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, παρευρέθησαν προσωπικότητες και σημαίνοντα στελέχη από τον χώρο της εκπαίδευσης και την πολιτεία.

Ειδικά τιμητικά βραβεία απονεμήθηκαν σε διακεκριμένες προσωπικότητες στον χώρο της εκπαίδευσης και της έρευνας όπως είναι:

  • Ελένη Αντωνιάδου, κορυφαία Ελληνίδα επιστήμονας νανοτεχνολογίας και βιοϊατρικής που εργάζεται στην NASA.
  • Κωνσταντίνος Δασκαλάκης, ερευνητής Καθηγητής πληροφορικής και τεχνητής νοημοσύνης του MIT.
  • Διάνα Βουτυράκου, πρώτο βραβείο στην Παγκόσμια Έκθεση Νεανικής καινοτομίας 2019.
  • Άγγελο Πατσιά, πρωτοπόρος δάσκαλος από το δημοτικό σχολείο Φουρφουρά Ρεθύμνου.

Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που ένα σχολείο ξένων γλωσσών από την Λαμία βρέθηκε ανάμεσα στους κορυφαίους της εκπαίδευσης και διακρίθηκε με το Silver βραβείο!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση