Ο δικός σας «Πάνος»!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019 19:34 Ο δικός σας «Πάνος»!

Από τα έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη ο Παναγιώτης Παρχαρίδης κατεβαίνει υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλους στη Στερεά Ελλάδα, με το συνδυασμό «Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας» του υποψήφιου Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού.

Στην πρόσκλησή του προς τους συμπολίτες του, που το 2010 τον ανέδειξαν 1ο Περιφερειακό Σύμβουλο, σημειώνει ότι μπορεί να τους κοιτάζει στα μάτια, καθώς είναι... «Ο δικός σας "Πάνος"...».

Παναγιώτης Παρχαρίδης
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
με το Συνδυασμό του Φάνη Σπανού «Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας»
Επικοινωνία: 6949613459.

 

Βιογραφικό

Είμαι πτυχιούχος Γενετικής Βιολογίας με ειδικότητα την πρόσληψη Μεσογειακής Αναιμίας και ειδικευόμενος στην Κλινική Χημεία. Υπηρέτησα ως Διευθυντής Βιοχημικού Εργαστηρίου στο Νοσοκομείο της Λαμίας με ιδιαίτερα σημαντικό και πλούσιο επιστημονικό και διοικητικό έργο. Για περισσότερο από 20 χρόνια υπήρξα αιρετός εκπρόσωπος των εργαζομένων στα υπηρεσιακά και διοικητικά συμβούλια του υγειονομικού τομέα της Στερεάς Ελλάδας αλλά και στο νοσοκομείο της Λαμίας. Ασχολήθηκα ενεργά με τον τομέα της Υγείας τόσο στη Φθιώτιδα και τη Λαμία, όσο και σε ολόκληρη τη Στερεά Ελλάδα. Η ενασχόλησή μου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα σε επίπεδο Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας το 2010 όπου εκλέχθηκα 1ος Περιφερειακός Σύμβουλος της Φθιώτιδας.

Για 4 χρόνια μου ανατέθηκαν καθήκοντα στον τομέα της Υγείας του Αθλητισμού και του Πολιτισμού και υπηρέτησα ως Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, όπως επίσης και ως Γραμματέας της Επιτροπής Ψυχικής Υγείας. Ασχολήθηκα με μεγάλα θέματα της Στερεάς Ελλάδας στον τομέα της Υγείας είτε αυτά αφορούν τις υποδομές όπως το νοσοκομείο της Χαλκίδας, το νοσοκομείο της Λαμίας αλλά και τα υπόλοιπα νοσοκομεία και κέντρα Υγείας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ενώ ιδιαίτερα ασχολήθηκα με την διάρθρωση των υγειονομικών υπηρεσιών σε επίπεδο Στερεάς Ελλάδας, αλλά και της Φθιώτιδας. Την τετραετία 2010 – 2014 εγκαινιάστηκε μια αμφίδρομη σχέση μεταξύ της τοπικής αυτοδιοίκησης και των τομέων της Υγείας και Πρόνοιας με στόχο την  βελτίωση της προσβασιμότητας των πολιτών στον τομέα της Υγείας και της Πρόνοιας με διεύρυνση του ενεργού ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Κατοικώ στη Λαμία και είμαι έγγαμος με δύο παιδιά.

Διαβάστε επίσης:

Συνέντευξη στην Ιταλική Τηλεόραση έδωσε ο Παναγιώτης Παρχαρίδης

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com