Φθιώτιδα: Ο Παναγιώτης Αρβανίτης... Επιμένει στην καρδιά της Ελλάδας!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 12:37 Φθιώτιδα: Ο Παναγιώτης Αρβανίτης... Επιμένει στην καρδιά της Ελλάδας!

Είμαι υποψήφιος γιατί...

Πίστεψα στο Φάνη Σπανό , έναν νέο άνθρωπο με όρεξη για δουλειά, ο οποίος με ενέπνευσε να γίνω συμμέτοχος στην προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο που αγαπώ, ζω και εργάζομαι.

Ως γεωλόγος παρείχα υπηρεσίες τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα. Ενδεικτικά κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές της επαγγελματικής μου πορείας είναι:

  • Υπήρξα από τα πρωταρχικά στελέχη της ομάδας για την εγκατάσταση και λειτουργία του εργοστασίου εμφιάλωσης νερού "Εύδωρο" στις Μεξιάτες.
  • Διετέλεσα υπεύθυνος εργοταξίου, την περίοδο 2003 έως 2004, για την κατασκευή δικτύου οπτικών ινών στο τμήμα από Ακραίφνιο έως Στυλίδα, για την εταιρεία Vodafone - Panafon ΑΕΕΤ.
  • Συμμετείχα σε ομάδες μελέτης και τεχνικής υποστήριξης σημαντικών βιομηχανικών εγκαταστάσεων όπως η Δ. Νομικός ΑΒΕΚ, η Χαρτοποιία Δαμάστας κλπ
  • Έχω συνδράμει στους Δήμους του νομού σε θέματα διαχείρισης υδάτων και αποκατάστασης χώρων διάθεσης αποβλήτων.
  • Παρείχα υπηρεσίες υποστήριξης στην τέως Ν.Α. Φθιώτιδας και στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την υλοποίηση προγραμμάτων.
  • Παρέχω υπηρεσίες στον αγροτικό κόσμο της Φθιώτιδας αλλά και σε ΤΟΕΒ όπως αυτά της Βίστριζας, των Μεξιατών, του Μοσχοχωρίου, της Ξυνιάδος, της Θεσαλιώτιδας, και της Ανθήλης, σε θέματα διαχείρισης υδάτων.

 

 

 

Όλα αυτά τα χρόνια ζω και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά με ήθος και αξιοπρέπεια, με γνώμονα την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση