Θύμιος Καραΐσκος: «Σήμερα οι δημότες καλούνται να πάρουν το μέλλον του Δήμου μας στα χέρια τους»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Μαΐου 2019 13:30 Θύμιος Καραΐσκος: «Σήμερα οι δημότες καλούνται να πάρουν το μέλλον του Δήμου μας στα χέρια τους»

Έκκληση στους νέους να προσέλθουν στις κάλπες...

Στο 16ο δημοτικό σχολείο Λαμίας ψήφισε στις 11:30' το πρωί ο επικεφαλής του Συνδυασμού "Λαμία Περήφανη Πόλη" και υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος.

«Σήμερα είναι η μέρα της Δημοκρατίας, είναι η γιορτή της Δημοκρατίας. Σήμερα χιλιάδες συμπολίτες μας, καλούνται με την ψήφο τους, να πάρουν το μέλλον του Δήμου μας στα χέρια τους. Κάνω μία έκκληση και τους παρακαλώ, ιδιαίτερα τους νέους, να προσέλθουν στις κάλπες και να εκφραστούν. Και είμαι σίγουρος ότι και γνώση και γνώμη έχουν και βαθιά συνείδηση του τι Πρέπει να γίνει στο Δήμο μας Και θα κάνουν την καλύτερη επιλογή...», δήλωσε εξερχόμενος ο Υποψηφιος Δήμαρχος Λαμιέων Θύνμιςο Καραίκσος.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση