Λαμία: Κάτι καινούργιο ετοιμάζει η εταιρεία «Alarmsystems1-Karavanas Security»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2019 09:00 Λαμία: Κάτι καινούργιο ετοιμάζει η εταιρεία «Alarmsystems1-Karavanas Security»

Έρχονται νέες υπηρεσίες και προϊόντα Ασφάλειας από την «Alarmsystems1 - Karavanas Security», η οποία με 15 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της φύλαξης, είναι η Νο1 εταιρεία παροχής υπηρεσιών Ασφάλειας στη Λαμία.

Σε τέτοιους δύσκολους καιρούς και με την εγκληματικότητα να αυξάνεται όλο και περισσότερο, είναι πολύ σημαντικό να νιώθετε ασφαλείς εσείς, η οικογένειά σας και οι επιχειρήσεις σας.

Γι' αυτό η «Alarmsystems1 - Karavanas Security» δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται και να βρίσκει πάντα νέους τρόπους για να καλύψει όλες σας τις ανάγκες.

Έτσι ετοιμάζει κάτι καινούργιο, νέες υπηρεσίες και νέα προϊόντα Ασφάλειας για όλους εσάς, τους φίλους και πελάτες, θέλοντας να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη και την προτίμησή σας στην εταιρεία.

Μείνετε συντονισμένοι, για να ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις νέες δυνατότητες που θα έχετε από την «Alarmsystems1 - Karavanas Security» για να είστε ξέγνοιαστοι και χαρούμενοι, χωρίς να έχετε το άγχος διαφύλαξης της προσωπικής σας περιουσίας!

*Για οποιαδήποτε πληροφορία και ενημέρωση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα 22310-47276 και 693-6629-523 ή να μας επισκεφθείτε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας, στο ΣΣ Λιανοκλαδίου (στα 50 μέτρα από το φανάρι προς τον σταθμό των τρένων).

«Alarmsystems1 - Karavanas Security»
Υπηρεσίες και προϊόντα Ασφάλειας
Σ/Σ Λιανοκλαδίου
Τηλέφωνα: 2231047276 & 6936629522 - 523
Facebook: AlarmSystems1 Karavanas Security

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση