Πάμε NISI αυτό το Σαββατοκύριακο;

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 10:40 Πάμε NISI αυτό το Σαββατοκύριακο;

Σαββατοκύριακο, καλοκαιράκι επιτέλους και εμείς λέμε να βγούμε για καφέ, φαγητό και χαλαρό ποτό δίπλα στη θάλασσα στις Ράχες μαζί με τα παιδιά μας για ατελείωτο παιχνίδι και διασκέδαση!

Σας περιμένουμε να δοκιμάσετε τις νέες μας γεύσεις στον ανανεωμένο χώρο του εστιατορίου μας. Τολμήστε τη δροσερή σαλάτα κινόα με πολύχρωμες πιπεριές, μπρόκολο, αβοκάντο και σως ginger-lime, pasta gnocchi με προσούτο σε σάλτσα blue cheese ή απολαύστε παραδοσιακό κυριακάτικο μουσακά και κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες φτιαγμένα με μεράκι!

Το NISI όμως είναι κι ένας παράδεισος για τα παιδιά μας! Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να παίξουν ατελείωτα στον υπέροχο χώρο μας ενώ εσείς απολαμβάνετε το ποτό σας χαλαρά στα τραπεζάκια του NISI bar..

Παράλληλα, οι μεγάλοι μπορούν διασκεδάσουν με Word Runner show ή παρακολουθώντας Champions league, τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή της Ευρώπης.

Πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ δραστηριοτήτων:

Σάββατο 1 Ιουνίου
17.00 Γνωρίζω τον κόσμο με το μικροσκόπιο!
18.00 Flag War (ομαδικό παιχνίδι στρατηγικής)
19.00 Survivor

Κυριακή 2 Ιουνίου
16.00 Κυνηγοί & Φαντάσματα
17.00 Minecraft (Ομαδικό επιτραπέζιο)
18.00 Survivor


Καλό Σαββατοκύριακο!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση