Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πριν αποφασίσεις για "Παιδικό Σταθμό" ενημερώσου σωστά...

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 09:02 Πριν αποφασίσεις για "Παιδικό Σταθμό" ενημερώσου σωστά...

Αγαπητοί γονείς,

Πολλοί από εσάς βρίσκεστε αυτή την εποχή σε αναζήτηση παιδικού σταθμού και παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών για τα παιδιά σας.

Λαμβάνοντας υπόψιν ότι τα πρώτα 6 χρόνια είναι τα πλέον καθοριστικά για την ανάπτυξη του παιδιού και με την ευθύνη της πολύχρονης εκπαιδευτικής μας παρουσίας και δραστηριότητας στο χώρο θεωρούμε ότι έχουμε υποχρέωση να επισημάνουμε κάποια θέματα ουσίας σε ότι αφορά τα κριτήρια της οποιασδήποτε επιλογή σας.

Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι στους ιδιωτικούς βρεφονηπιακούς-παιδικούς σταθμούς-Νηπιαγωγεία παρέχονται:

-εξειδικευμένα Νηπιαγωγεία για την φοίτηση την μαθητών στην υποχρεωτική εκπαίδευση με άδειες του Υπουργείου Παιδείας και του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.
- δομημένο και ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα σύμφωνα με τα διεθνή προγράμματα σπουδών προσχολικής εκπαίδευσης για παιδιά ηλικίας από 0-6 ετών.
-έμπειροι και καταρτισμένοι εκπαιδευτικοί με διαρκή επιμόρφωση στην προσχολική εκπαίδευση.
-αμιγώς χωρισμένα τμήματα βάση ηλικίας και μόνο.
-δυνατότητα μεταφοράς με σχολικό λεωφορείο
-ευέλικτο ωράριο με δυνατότητες επιλογής της προσέλευσης και της αποχώρησης των μαθητών.
-δραστηριότητες όπως μουσική, αγγλικά, θεατρικό παιχνίδι, κουκλοθέατρο, γυμναστική, H/Y υλοποιούνται στα πλαίσια του ωρολογίου προγράμματος.
-εξωτερικοί συνεργάτες, ψυχολόγοι, λογοθεραπευτές, παιδίατροι, διατροφολόγοι παρέχουν τις υπηρεσίες τους με μοναδικό γνώμονα την ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών
-εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών σύμφωνα με τα τελευταία πρότυπα ασφαλείας καθώς και ενδεδειγμένοι αύλιοι χώροι για την ψυχοκινητική ανάπτυξη των παιδιών.

Ενθαρρύνουμε την ανάπτυξη των παιδιών μέσα από πλήθος δραστηριοτήτων, οι οποίες θα αξιοποιήσουν και θα επεκτείνουν τα ενδιαφέροντά τους και τις φυσικές τους κλίσεις, ενώ θα ενισχύσουν και τις κοινωνικές τους δεξιότητες.

Τα μέλη του τοπικού παραρτήματος Π.Α.Σ.Ι.Π.Σ Λαμίας:

Γελαστή Φράουλα
Ηλιαχτίδα
Λιλιπούπολη
Μελισσάκια
Ονειροδρόμιο
Ουράνιο Τόξο
Παιδική Γωνιά
Ροδοπαρέα
Σύγχρονο Νηπιαγωγείο
Φαντασία