Ένα φανταστικό βίντεο από τους καταράκτες της Τρύπης στον Παρνασσό!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 09:47 Ένα φανταστικό βίντεο από τους καταράκτες της Τρύπης στον Παρνασσό!

Δείτε ακόμη ένα βίντεο από το κανάλι Elixirium στο youtube με την αγρια ομορφιά του Παρνασσού! 

Ο Στάθης Βασιλείου με τον Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο έτρεξαν σε μονοπάτια που κόβουν την ανάσα. Η διαδρομή τους αυτή τη φορά ήταν από την χαράδρα της Βελίτσας στους καταρράχτες της Τρύπης. Δείτε τι γράφουν στο κανάλι Elixirium για την διαδρομή και τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν!

"Σε αυτό το επεισόδιο θα ταξιδέψουμε στη χαράδρα της Βελίτσας με στόχο τους μαγικούς καταρράκτες της Τρύπης. Οι καταρράκτες της Τρύπης βρίσκονται στο βορειοανατολικό κομμάτι του Παρνασσού σε μια απότομη χαράδρα ανάμεσα στις κορυφές Λιάκουρα και Καλόγερο. Τρέξαμε σε μια υπέροχη διαδρομή γεμάτη εντυπωσιακά τοπία και προκλήσεις . Προκλήσεις που θα μας μείνουν αξέχαστες και θα κάνουν το ταξίδι μας μια όμορφη περιπέτεια. Η θέα κόβει την ανάσα σε κάθε σημείο της διαδρομής δημιουργώντας στον θεατή ένα απερίγραπτο δέος . Ακολουθήσαμε το μονοπάτι που οδηγεί στη θέση Διπόταμα όπου σμίγουν δυο φαράγγια. Φτάνοντας στη θέση Τρύπη μας περίμενε ένα θαύμα της φύσης. Από μια τρύπα στο βράχο ρέει μεγάλη ποσότητα νερού, εξού και η ονομασία «Τρύπη». Όμως οι εκπλήξεις δεν σταματήσαν εκεί! Λίγο πιο πέρα μείναμε άφωνοι στο θέαμα του επιβλητικού κατακόρυφου καταρράκτη ύψους 80 μ. Οι καταρράκτες είναι σίγουρα ένα μέρος που πρέπει να επισκεφτείτε . Η διαδρομή έχει απαιτήσεις και σε πολλά σημεία θέλει προσοχή αλλά σίγουρα με τον σωστό εξοπλισμό θα τα καταφέρετε. Από την Βελίτσα ξεκινάνε πολλά μονοπάτια που καταλήγουν σε όμορφους προορισμούς... Σας υπόσχομαι πως θα τα δούμε σε επόμενα επεισόδια. "

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση