Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Για μια Φθιώτιδα ισχυρή!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019 17:40 Για μια Φθιώτιδα ισχυρή!

Φίλες και φίλοι,

Η Ελλάδα μας, βρίσκεται μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Στις επερχόμενες Εθνικές εκλογές καλούμαστε να αποφασίσουμε ποιο δρόμο θα ακολουθήσουμε τα επόμενα χρόνια.

Το δρόμο της στασιμότητας στην οικονομία, της ακύρωσης των μεταρρυθμιστικών προσπαθειών στη δημόσια διοίκηση και την Παιδεία;

Το δρόμο της ανασφάλειας, της βίας και της ανομίας στους δημόσιους χώρους και των επιζήμιων υποχωρήσεων σε εθνικά θέματα; Το δρόμο των εύκολων υποσχέσεων, του κρατισμού και της ανάπτυξης με δανεικά;

Ο δρόμος που επιλέγω είναι αυτός της ευθύνης και του ρεαλισμού, απέναντι σε αποτυχημένες ιδεοληψίες.

Είναι ο δρόμος που θα απελευθερώσει την Πατρίδα μας από το λαϊκισμό. Είναι ο δρόμος μιας ισχυρής Ελλάδας, που προτάσσει τις αρχές της Ανάπτυξης, της Αξιοκρατίας και της Αξιοπρέπειας.

Αγαπητοί Συμπατριώτες,

Επέλεξα να δημιουργήσω την οικογένειά μου στη Φθιώτιδα, να ζήσω και να εργαστώ εδώ, σε ένα τόπο με πλούσια ιστορία και υπέροχους ανθρώπους.

Η επιλογή μου, είναι επιλογή ευθύνης για το αύριο του τόπου μας.

Το 2014, στις Περιφερειακές εκλογές, με αναδείξατε Περιφερειακό Σύμβουλο στο πλάι του Περιφερειάρχη μας κ. Κώστα Μπακογιάννη.

Από τότε μέχρι σήμερα, σηκώσαμε τα μανίκια και εργασθήκαμε ασταμάτητα, με αυταπάρνηση και πείσμα, για μια ισχυρή Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Σχεδιάσαμε και εφαρμόσαμε πολιτικές, για να ενισχύσουμε την τοπική και περιφερειακή οικονομία, για να στηρίξουμε ουσιαστικά τους συμπολίτες μας, αυτούς που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση. Με σχέδιο και αποφασιστικότητα, σταθήκαμε δίπλα στις οικογένειες, στους νέους, στα παιδιά, στους ελεύθερους επαγγελματίες, στους ηλικιωμένους, αντισταθήκαμε σε νοοτροπίες του χθες, αγωνιστήκαμε για να αλλάξουμε στην καρδιά της Ελλάδας.

Με σύνεση και αποφασιστικότητα, αποδέχτηκα την πρόσκληση του προέδρου μας, του Κυριάκου Μητσοτάκη, να είμαι υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Σας καλώ όλους να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή, γιατί πιστεύω βάσιμα ότι όχι μόνο αξίζουμε, αλλά κυρίως ότι μπορούμε καλύτερα.

Μπορούμε να κάνουμε τη Φθιώτιδα ισχυρή!