Θέμης Χειμάρας: «Είμαστε δίπλα σας!»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019 09:17 Θέμης Χειμάρας: «Είμαστε δίπλα σας!»

Βιομηχανικές μονάδες της Φθιώτιδας επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θέμης Χειμάρας.

«Η πολιτεία οφείλει με πράξεις να συνεργάζεται και να στηρίζει, αυτούς που επιμένουν να «κολυμπούν ενάντια στο ρεύμα».

Πρώτη στάση χθες η Βιομηχανία επεξεργασίας ντομάτας Δ. Νομικός ΑΕ, στην Παναγιά Δομοκού. Επικεντρώσαμε στα γραφειοκρατικά εμπόδια που πολλές φορές αντιμετωπίζει η Βιομηχανία, αλλά και στη διεύρυνση της συνεργασίας της με παραγωγούς της Φθιώτιδας.

Από το 2015, τα προϊόντα L’ami πρωταγωνιστούν στις εκθέσεις της Ελλάδας και του Εξωτερικού, μέσω της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Εξάλλου, ποιος δεν γνωρίζει την ποιότητα του δικού μας γάλακτος; Με αυτό μεγαλώσαμε κι εμείς αλλά και τα παιδιά μας. Για… τον δικό μας «φίλο» νιώθουμε περήφανοι.

Με όχημα την σκληρή δουλειά της διοίκησης και του προσωπικού, ο Αγροτικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Στυλίδας κατέκτησε τις αγορές του εξωτερικού. Η συνεργασία μας ήταν από την αρχή ισχυρή, ταξιδεύοντας τα προϊόντα της Φθιωτικής γης στις αγορές του κόσμου.

Είμαστε δίπλα σας!»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση