Το «Εν Κινήσει» χορογραφεί με στυλ μοναδικό και φόντο την... Ελλάδα!!!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019 10:05 Το «Εν Κινήσει» χορογραφεί με στυλ μοναδικό και φόντο την... Ελλάδα!!!

Σήμερα, Παρασκευή 28 Ιουνίου, στις 20:30', στο Χαλκιοπούλειο.

Το Γυμναστήριο «Εν Κινήσει» σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την χορογραφία που ανέβασε την πόλη μας ψηλά, αποσπώντας μια ακόμη σημαντική διάκριση, το ασημένιο μετάλλιο και το βραβείο κοινού στο Cosmogym Contest 2019!

Η ομάδα των επιτυχιών της πόλης μας, κατέπληξε το απαιτητικό κοινό της κορυφαίας διοργάνωσης Γυμναστικής.

Έφτασε λοιπόν και φέτος η αγαπημένη μας στιγμή... να κλείσουμε μια επιτυχημένη χρονιά σε ένα κατάμεστο Χαλκιοπούλειο Στάδιο και να επιβραβεύσουμε την επίλεκτη ομάδα μας με το χειροκρότημα μας.

Η κλήση έρχεται από το κοσμοπολίτικο Λονδίνο και οι πράκτορες μας σας καλούν να εξολοθρεύσουμε τον "τρελό" επιστήμονα σε μια " Επικίνδυνη Αποστολή".

Επίσης, το κοινό της Παρασκευής, θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει τις αθλήτριες και τους αθλητές του Γυμναστηρίου να συνθέτουν γνωστά ελληνικά τραγούδια και να παρουσιάζουν χορευτικές συνθέσεις ρυθμικής γυμναστικής, σύγχρονου χορού, Latin και Hip Hop.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους και η είσοδος ελεύθερη!!!

Έλα τώρα κι εσύ στη μεγάλη παρέα μας στο Facebook: Νατάσσα Λάππα και το Instagram: Γυμναστήριο Εν Κινήσει

Γυμναστήριο «Εν Κινήσει»
Υπεύθυνη: Νατάσσα Λάππα - Πασπάλη
Λεωσθένους 44, Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 42507
Site: www.enkinisei.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση