Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θέμης Χειμάρας: «Χρωστάω τα πάντα στη Φθιώτιδα...» - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019 19:24 Θέμης Χειμάρας: «Χρωστάω τα πάντα στη Φθιώτιδα...» - ΒΙΝΤΕΟ

«...και θα την εκπροσωπήσω στο κοινοβούλιο όσο πιο δυναμικά μπορώ», λέει στο LamiaReport ο Θέμης Χειμάρας, υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη Φθιώτιδα.

Ο Θέμης Χειμάρας λίγες ημέρες πριν στηθούν οι κάλπες μιλάει στο Δημήτρη Κωνσταντόπουλο για την κάθοδό του στην κεντρική πολιτική σκηνή και πως η Φθιώτιδα θα μπορουσε να γίνει πιο ισχυρή.

Μας λέει ότι δεν βλέπει την πολιτική ως επάγγελμα και ότι δεν θα είχε κανένα πρόβλημα την επόμενη ημέρα να επιστρέψει στη δουλειά του. Τονίζει ότι ο νομός χρειάζεται επειγόντως ένα σχέδιο 20ετίας το οποίο θα πρέπει να μελετηθεί και να υλοποιηθεί συντεταγμένα, ώστε να μην αυτοσχεδιάζει ο καθένας από μόνος του.

Δηλώνει επίσης έτοιμος να συγκρουστεί με την κεντρική εξουσία για να προωθήσει θέματα της Φθιώτιδας, τονίζοντας ότι τα όσα έχει πετύχει μεχρι σήμερα τα χρωστάει στη Φθιώτιδα και τους ανθρώπους της και θέλει να τους το ανταποδώσει.

Τέλος μας απαντά για την στήριξη που έχει σε αυτό το νέο εγχείρημα από την οικογένειά του και ειδικότερα από τον πατέρα του Θανάση Χειμάρα που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην πολιτική.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την συνέντευξη του Θέμη Χειμάρα στο βίντεο που ακολουθεί.

Δείτε ολόκληρη, την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, του Θέμη Χειμάρα στο Δημήτρη Κωνσταντόπουλο και στο LamiaReport.