Δημήτρης Βέττας: «Έτσι δώσαμε τη λύση για τους οφειλέτες του ΟΑΕΕ»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019 07:25 Δημήτρης Βέττας: «Έτσι δώσαμε τη λύση για τους οφειλέτες του ΟΑΕΕ»

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει τα χαρτιά του στο LamίaReport και τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο λίγο πριν πάμε στις κάλπες.

«Η αποχή αποτελεί κίνδυνο για τη δημοκρατία...», λέει ο Δημήτρης Βέττας, ο οποίος δεν διστάζει να πει σε ποιο επίπεδο έχασε το παιχνίδι ο ΣΥΡΙΖΑ και γιατί ο κόσμος είναι πικραμένος. Ξεκαθαρίζει όμως ότι ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αυτοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα και έβαλαν τη χώρα στα μνημόνια.

«Τώρα που βγήκαμε από τα μνημόνια υπάρχει η δυνατότητα να ασκήσεις εθνική πολιτική. Οι πολίτες βρίσκονται μπροστά σε ενα κομβικό σημείο. Θέλουν να εφαρμοστεί η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας ή του ΣΥΡΙΖΑ; Τώρα είναι η ευκαιρία να αποφασίσει ο κόσμος τι πραγματικά θέλει....», τονίζει μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Βέττας.

Επίσης ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για πρώτη φορά πως ξεκίνησε η ιστορία με την διαγραφή και την ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών (5,5 δις) προς τα ασφαλιστικά ταμεία, η οποία αφορά περισσότερους από 600.000 επαγγελματίες, ενώ μας μιλάει επίσης και για το μεγάλο αγροτικό έργο που έδωσε ανάσα σε εκατοντάδες αγρότες στην Ηράκλεια, οι οποίοι μπορούν πλέον να ποτίσουν χωρίς μεγάλο κόστος τα χωράφια τους.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη συνέντευξη του Δημήτρη Βέττα:

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Δημήτρη Βέττα στο LamiaReport:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση