Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξέρεις που μπορείς να σπουδάσεις Κομμωτική στη Λαμία; Γίνε ο επόμενος καλλιτέχνης Hairdresser!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 09:46 Ξέρεις που μπορείς να σπουδάσεις Κομμωτική στη Λαμία; Γίνε ο επόμενος καλλιτέχνης Hairdresser!

Η «Le Gourmet Hair & Beauty» με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη νέου τμήματος Κομμωτικής στη Λαμία!!!

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!!!

Μάθε στη σχολή «Le Gourmet» στη Λαμία την τέχνη της κομμωτικής και ότι περιλαμβάνουν οι υπηρεσίες κομμωτηρίου: Dry styling, κουρέματα, βαφές, θεραπείες και όλες τις νέες τάσεις.

Απόκτησε μοναδική δυναμική και εφόδια ώστε να μπορέσεις να γίνεις σωστός επαγγελματίας με στυλ και άποψη για να εξασκήσεις άριστα την κομμωτική τέχνη.

Τα μαθήματα εκπαίδευσης, είναι σχεδιασμένα, ώστε σε σύντομο διάστημα από το ξεκίνημα τους οι σπουδαστές μας, να μπορούν να δημιουργούν ένα απόλυτα επαγγελματικό αποτέλεσμα. Και σε λίγους μήνες να είναι απόλυτα ολοκληρωμένοι επαγγελματίες, έτοιμοι να δουλέψουν, χωρίς καμία έλλειψη.

Οι σπουδαστές της «Le Gourmet» στη Λαμία, με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής τους, αποκτούν μαζί με το πτυχίο τους και την απαραίτητη επαγγελματική αυτοπεποίθηση, και έχουν τη δυνατότητα απόκτησης άδειας ασκήσεως επαγγέλματος.

Είναι σε θέση, δηλαδή, να εξασκήσουν το επάγγελμα τους, να εργαστούν ως επαγγελματίες κομμωτές, σε όλους τους χώρους που εφαρμόζεται η τέχνη, όπως σε κομμωτήρια, σε studios κινηματογράφου και τηλεόρασης, θέατρα, ξενοδοχεία, ινστιτούτα αισθητικής, κρουαζιερόπλοια, πολυδύναμα κέντρα περιποίησης κλπ.

Δημιουργούμε σήμερα την επόμενη γενιά των καλλιτεχνών Hairdresser! Γίνε ένας από αυτούς!

Η σχολή «Le Gourmet» έχει μπει τα τελευταία χρόνια και στον κόσμο της ομορφιάς με νέες ειδικότητες. Τα εξειδικευμένα μαθήματα και η πρακτική άσκηση με την συνδρομή έμπειρων και καταξιωμένων εκπαιδευτών, προετοιμάζουν τους σπουδαστές μας κατάλληλα, για να ανταποκριθούν στις ανάγκες της αγοράς εργασίας.

Στόχος, η ανάδειξη νέων επαγγελματιών, οι οποίοι διαθέτουν περισσότερα εφόδια και εμφανές συγκριτικό πλεονέκτημα επαγγελματικής κατάρτισης. Με επιμονή στην πρακτική εργαστηριακή εμπειρία, και αφθονία υλικών και αναλώσιμων, εμβαθύνουμε τις επαγγελματικές σας δεξιότητες, παρακολουθώντας όλες τις νέες τάσεις και τις εξελίξεις στον κόσμο της αισθητικής.

Διάλεξε σήμερα την ειδικότητα που σε ενδιαφέρει:

  • Επαγγελματικό μακιγιάζ
  • Μανικιούρ / Πεντικιούρ / Ονυχοπλαστική
  • Eye lash extension (one by one)
  • Hμιμόνιμο μακιγιάζ (φρύδια, eye liner, χείλια)
  • Αποτρίχωση (σώματος, προσώπου)
  • Eye brows extension
  • Eye lash permanent (μόνιμη βαφή βλεφαρίδων)

Σπούδασε στη σχολή «Le Gourmet» στη Λαμία, τα πιο περιζήτητα επαγγέλματα στον χώρο της ομορφιάς και πιστοποίησε τις γνώσεις σου!!!

Για περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές στα τμήματα μπορείς να επισκεφθείς το γραφείο της σχολής «Le Gourmet» που βρίσκεται στη διεύθυνση Όθωνος 17, είτε να απευθυνθείς στο τηλ. 22310 67312.

Ωράριο λειτουργίας σχολής: 9:00' - 21:00'.

«Le Gourmet Hair & Beauty»
Όθωνος 17, Λαμία

Τηλ. 22310 67312

Facebook: Le Gourmet Lamia
Site: legourmet.gr