Απ. Καραναστάσης: «Στόχος οι νέες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας» - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019 08:10 Απ. Καραναστάσης: «Στόχος οι νέες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας» - ΒΙΝΤΕΟ

«Έχω ένα σχέδιο για τη Φθιώτιδα και θέλω να το ολοκληρώσω.... », λέει ο Απόστολος Καραναστάσης, τονίζοντας ότι ο βασικός στόχος είναι: «Νέες θέσεις εργασίας, καλά αμειβόμενες, η ολοκλήρωση των βασικών έργων υποδομής και η αξιοποίηση του ιστορικού τρίγωνου Θερμοπύλες - Αλαμάνα - Γοργοπόταμος....»

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλάει στο LamiaReport και τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο για τα έργα πνοής που είναι σε εξέλιξη, όπως το νότιο τμήμα του Ε65, αλλά και το μεγάλο όραμά του. Την αξιοποίηση του ιστορικού τριγώνου με αιχμή του δόρατος τις Θερμοπύλες. Εκτός από τον ιστορικό χώρο είναι και οι ιαματικές πηγές των Θερμοπυλών που πρέπει να αξιοποιηθούν, ωστόσο σημειώνει ότι πρέπει να βρεθεί άλλο σημείο για να μεταφερθεί η δομή φιλοξενίας των προσφύγων, που πήγαν εκεί προσωρινά για τρεις μήνες και έχουν περάσει τρία χρόνια.

Ο Απόστολος Καραναστάσης μας μιλάει επίσης για την αγορά, τους εμπόρους και τους ελεύθερους επαγγελματίες, οι οποίοι πρέπει να έχουν ένα πιο δίκαιο φορολογικό σύστημα, στο οποίο θα μπορούν να ανταποκριθούν. 

Επιμένει στη στήριξη του πρωτογενή τομέα, που θα δώσει ώθηση σε έναν νομό όπως είναι η Φθιώτιδα, ενώ παράλληλα τονίζει ότι πρέπει να δημιουργήσουμε εκείνο το περιβάλλον που θα φέρει επενδύσεις και φυσικά νέες θέσεις εργασίας.

Τέλος μας λέει ότι όλα αυτά τα χρόνια έχει χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες της Λαμίας και της Φθιώτιδας, μια σχέση την οποία έχει τιμήσει και γι αυτό ζητά ξανά την στήριξη τους και την εμπιστοσύνη τους.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τα όσα είπε ο Απόστολος Καραναστάσης στο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα Απόστολου Καραναστάση στο LamiaReport και το Δημήτρη Κωνσταντόπουλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση