Λαμία: Ποιο είναι το νέο φιλολογικό φροντιστήριο της πόλης;

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 07:04 Λαμία: Ποιο είναι το νέο φιλολογικό φροντιστήριο της πόλης;

Ας  συστηθούμε…

Αγαπητοί γονείς, φίλοι μαθητές,

      Έπειτα  από 19 χρόνια ενασχόλησής μας με την φροντιστηριακή εκπαίδευση, δημιουργήσαμε ένα νέο εκπαιδευτικό χώρο, το «ΠΡΩΤΟ» φιλολογικό φροντιστήριο.

Κατανοώντας ότι η γνώση αποτελεί το κυρίαρχο στοιχείο ανάπτυξης και προόδου του ατόμου αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας θέτουμε ως στόχο την έγκαιρη και συστηματική προετοιμασία των μαθητών ως αναγκαία προϋπόθεση προκειμένου ν' ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της εποχής μας. Πρώτοι από την Α' Γυμνασίου ως την εισαγωγή στο πανεπιστήμιο.

 Με βαθύ το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στους μαθητές και τους γονείς τους και σύμφωνα με τις αυξημένες απαιτήσεις του νέου εκπαιδευτικού συστήματος δεσμευόμαστε στα εξής:

- Παροχή γνώσεων από έμπειρους φιλολόγους καθηγητές με υψηλό επίπεδο κατάρτισης επιπέδου Master.

- Οργάνωση ολιγομελών τμημάτων ανάλογα με το επίπεδο των μαθητών.

- Έγκαιρη εκμάθηση της νέας απαιτητικής διδακτέας ύλης, ώστε ο μαθητής να είναι άρτια προετοιμασμένος για τις εξετάσεις του.

- Κάλυψη των μαθησιακών ελλείψεων με ώρες ενισχυτικής διδασκαλίας και ειδικές σημειώσεις.

- Προγραμματισμένα διαγωνίσματα για την πλήρη εμπέδωση της ύλης.

- Φιλικές διαπροσωπικές σχέσεις με τους μαθητές μας, στηριγμένες στον αλληλοσεβασμό και την αλληλοεκτίμηση.

- Εξειδικευμένη κοινωνιολόγος για το νέο μάθημα της θεωρητικής κατεύθυνσης.

- Ειδικός σύμβουλος σταδιοδρομίας και επαγγελματικού προσανατολισμού για την υπεύθυνη  ενημέρωση για τις νέες σχολές και τις προοπτικές τους στην αγορά εργασίας.

- Ενημέρωση των γονιών σε τακτικές συναντήσεις, για την πορεία των παιδιών τους.

- Πρόγραμμα αριστείας και ανταποδοτικής μείωσης των διδάκτρων σε αριστούχους μαθητές.

 
Διεύθυνση σπουδών
Χρίστος Π. Γαληρόπουλος
MS.c Φιλόλογος Α.Π.Θ

#έμπνευση  #ήθος  #αξιοπρέπεια  #δημιουργία  #υποστήριξη #όνειρο # ΠΡΩΤΟ#

ΠΡΩΤΟ #Έκθεση #Λογοτεχνία #Αρχαία #Ιστορία #Κοινωνιολογία # Γυμνάσιο# Λύκειο

Φροντιστήριο ΠΡΩΤΟ
Θεμιστοκλέους 13, 1ος όροφος
Τηλ: 2231307691 / 6942633400
 
 
Τα βιογραφικά μας:
 

Ο Χρίστος Π. Γαληρόπουλος γεννήθηκε  στη Λαμία. Είναι απόφοιτος της φιλοσοφικής σχολής του Αριστοτέλειου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος Master Iστορίας του τμήματος Ιστορίας και αρχαιολογίας του Α.Π.Θ. Έχει εργαστεί επί 19 έτη σε φροντιστηριακά κέντρα, στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση καθώς και σε δομές του Υπουργείου Παιδείας. Είναι μέλος του κέντρου ελληνικής γλώσσας και μέλος του σώματος αξιολογητών του υπουργείου παιδείας   για την πιστοποίηση της ελληνικής γλώσσας. Αρθρογραφεί σε επιστημονικά εκπαιδευτικά περιοδικά, καθώς και στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο συστηματικά. Είναι παντρεμένος με την φιλόλογο Έφη Ζαχαρή με την οποία έχουν δυο παιδιά.

 

Η Έφη Ζαχαρή γεννήθηκε στη Καρδίτσα και ζει από το 2006 στη Λαμία. Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος Master Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΑΠΘ. Έχει εργαστεί στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση καθώς και σε φροντιστηριακά κέντρα. Έχει  18 έτη εμπειρία σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου. Έχει ασχοληθεί με όλα τα μαθήματα της θεωρητικής κατεύθυνσης. Είναι παντρεμένη με τον φιλόλογο Χρίστο Π. Γαληρόπουλο με τον οποίο έχουν δύο παιδιά.

 
 
Ο νέος μας χώρος.....
 
 
 
 
 
 
 
(Αν θες να’ σαι πρώτος, έλα στο ΠΡΩΤΟ) - facebook: Πρώτο Φιλολογικό φροντιστήριο
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com