Έξυπνη διαχείριση των οικονομικών σας από το νέο i-bank Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019 15:27 Έξυπνη διαχείριση των οικονομικών σας από το νέο i-bank Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας

Το ανανεωμένο Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας περιλαμβάνει μία νέα λειτουργία προσωπικής διαχείρισης οικονομικών, για να έχετε πάντα τον έλεγχο των εξόδων σας!

Η νέα λειτουργία Διαχείρισης Οικονομικών του i-bank Mobile Banking, σας βοηθάει να παρακολουθείτε με απόλυτη ασφάλεια, ανά πάσα στιγμή, μια εντελώς προσωποποιημένη καταγραφή των συνολικών συναλλαγών σας κάθε μήνα, συγκεντρωτικά και αναλυτικά ανά λογαριασμό και κάρτα. Έτσι, έχετε ξεκάθαρη εικόνα για το πού δαπανήσατε το μεγαλύτερο μέρος του μηνιαίου εισοδήματός σας, ώστε να οργανώσετε καλύτερα τα οικονομικά σας για τον τρέχοντα και τον επόμενο μήνα.

Κύρια χαρακτηριστικά της νέας δυνατότητας «Έξυπνης Διαχείρισης Οικονομικών» (PersonalFinancialManagement)

Συγκεντρωτική εικόνα προσωπικής οικονομικής κατάστασης με μια ματιά.

Πλήρης, προσωποποιημένη ανάλυση συναλλαγών ανά ημέρα, λογαριασμό ή κάρτα.

Κατηγοριοποίηση εσόδων και δαπανών αυτοματοποιημένα, με παράλληλη δυνατότητα διαμόρφωσης της ονομασίας και του αριθμού των κατηγοριών από το χρήστη, σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες.

Εκτενής, χρηστική πληροφόρηση και ανάλυση εσόδων – εξόδων, με παρουσίαση των μεγαλύτερων κατηγοριών εξόδων, καθώς και των εμπόρων με τις περισσότερες συναλλαγές.

Δυνατότητα κατανομής του ποσού κάθε συναλλαγής σε περισσότερες της μιας κατηγορίες, καθώς και σήμανσης των κατηγοριών εσόδων - εξόδων που έχουν περισσότερο ενδιαφέρον για το χρήστη.

Δυνατότητα δημιουργίας μηνιαίων budgets (μέγιστο ποσό δαπάνης) για κάθε κατηγορία εξόδων, π.χ. ψώνια, σούπερ μάρκετ, για να μη βγαίνετε ποτέ εκτός προϋπολογισμού.

Δυνατότητα ορισμού ενός συνολικού budget για όλες τις κατηγορίες δαπανών του μήνα, για να παρακολουθείτε με μια ματιά την πορεία των οικονομικών σας.

Πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμες και οι ακόλουθες δυνατότητες:

  • Λήψη άμεσων ειδοποιήσεων στο κινητό σας για τις εισερχόμενες και εξερχόμενες συναλλαγές σας.
  • Λήψη ειδοποιήσεων, όταν τα έξοδα πλησιάζουν τα όρια που έχετε θέσει.
  • Λήψη μηνιαίων αναφορών σχετικά με την πρόοδο των εσόδων / εξόδων σας.

Γνωρίζετε ακριβώς σε ποιες αγορές / συναλλαγές διοχετεύονται τα χρήματά σας
Ανακαλύπτετε συναλλακτικές συνήθειες με βάση τις δαπάνες που πραγματοποιήσατε.
Εντοπίζετε δυνατότητες για αποταμίευση ή εξοικονόμηση χρημάτων μέσα από την παρακολούθηση των εξόδων σας
Προσαρμόζετε την καταναλωτική σας συμπεριφορά ανάλογα με την πορεία των εσόδων-εξόδων σας.
Προγραμματίζετε τις αγορές και τα έξοδά σας καλύτερα και με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Και τώρα, η εγγραφή σας στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες i-bank Internet & Mobile Banking, είναι πιο εύκολη και γρήγορη από ποτέ.

Κατεβάστε την εφαρμογή i-bank Mobile Banking στο κινητό σας και κάντε την εγγραφή σας ηλεκτρονικά, όπου κι αν βρίσκεστε, χρησιμοποιώντας τη χρεωστική σας κάρτα της Εθνικής Τράπεζας και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου που έχετε δηλώσει στην Τράπεζα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση