Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποια παντελόνια θέλει κάθε άνδρας για τέλειες καλοκαιρινές εμφανίσεις

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 09:31 Ποια παντελόνια θέλει κάθε άνδρας για τέλειες καλοκαιρινές εμφανίσεις

Κάθε καλοκαίρι η σχέση των αντρών με τα παντελόνια τους γίνεται περίεργη! Λίγο η ανάγκη για δροσιά, λίγο οι καθημερινές υποχρεώσεις και πολύ εύκολα… ξεμένεις από κατάλληλες επιλογές.

Όσο πρακτικές κι αν είναι οι ανδρικές βερμούδες, αν από την ντουλάπα ενός άνδρα λείπει μια συλλογή από δροσερά παντελόνια, τότε… έχουμε πρόβλημα!

Για να δώσουμε ένα τέλος σε αυτά τα μπερδέματα, ας δούμε παρακάτω ποια είναι τα ανδρικά παντελόνια που θέλεις για να είσαι κομπλέ σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Trendy καλοκαιρινό ανδρικό jean

Οι συστάσεις είναι περιττές! Ιδανική ευκαιρία μέσα στο καλοκαίρι για να ανανεώσετε τα jean σας, επιλέγοντας ένα μοντέρνο ανδρικό jean παντελόνι με ελαστικότητα στην εφαρμογή και διακριτικά σκισίματα στο ύφασμα. Πάει με όλα, κάθε στιγμή, αφού ανάλογα το πάνω μέρος, μετατρέπει κάθε outfit!

«Παίξε» με t-shirt για τις casual στιγμές πρωί και βράδυ ή πάνε σε συνδυασμό με πουκάμισο και σακάκι για ένα μοδάτο business look για το καλοκαίρι.

Αγαπημένα παντελόνια cargo

Μην το σκέφτεσαι καν! Καλοκαιρινό ανδρικό look χωρίς ένα ανδρικό παντελόνι cargo είναι… μισό!

Τα παντελόνια με τσέπες είναι σταθερή αξία στην ανδρική μόδα, προσφέροντας απαράμιλλο action style σε καθημερινές ή ακόμα και βραδινές εμφανίσεις.

Addicted… με υφασμάτινα chino παντελόνια

Για ένα απαλό look σε κάθε καλοκαιρινή εμφάνιση, η λύση είναι μία: ανδρικό chino παντελόνι υφασμάτινο!

Επιλέξτε το αγαπημένο σε ανοιχτά κυρίως χρώματα, δημιουργώντας μοναδικούς συνδυασμούς με polo μπλούζες ή πουκάμισα.

Προσφέρουν διαχρονικό chic style με ανάλαφρη αίσθηση που βοηθά το σώμα να παραμένει άνετο όσες ώρες κι αν φορεθούν.

Ανδρικά παντελόνια Brokers Spring/Summer 2019

Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος, η νέα συλλογή με ανδρικά παντελόνι Brokers Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019 είναι εδώ για να σου προσφέρει εντυπωσιακές επιλογές σε ανδρικά παντελόνια για όλα τα γούστα! Μοντέρνα και πιο κλασικά σχέδια σε ανδρικά jean, ανδρικά chino παντελόνια και παντελόνια cargo με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, άριστη εφαρμογή και ελαστικότητα, μέσα από μια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που καλύπτουν όλες τις στυλιστικές απαιτήσεις ενός άνδρα.

Mix and match επιλογές σε ανδρικά παντελόνια, ιδανικά για να δημιουργήσετε πολλά καλοκαιρινά στυλ από τις casual και semi-formal περιστάσεις, μέχρι business καταστάσεις και outfit by night!

Επισκεφθείτε σήμερα το ανανεωμένο online κατάστημα Brokers, περιηγηθείτε στην υπέροχη συλλογή με ανδρικά παντελόνια και αποκτήστε το αγαπημένο σας κοστούμι σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές και δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50€.