Mε σφραγίδα αυθεντικότητας το Jeep Renegade

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019 21:03 Mε σφραγίδα αυθεντικότητας το Jeep Renegade

Το Jeep Renegade αποτελεί το αυθεντικότερο compact SUV της ελληνικής αγοράς, όπου προσφέρεται μέσω του ανανεωμένου δικτύου διανομέων με μία πλήρη γκάμα εκδόσεων.

Το όνομα της Jeep έχει ταυτιστεί με τα μοντέλα ελεύθερου χρόνου και εκτός δρόμου, με το Renegade να εκπροσωπεί επάξια τη μάρκα στη δημοφιλέστατη κατηγορία των μικρών SUV. Το Renegade του 2019 έχει γίνει ακόμη ελκυστικότερο χάρη στις στοχευμένες σχεδιαστικές αλλαγές του, τα αναβαθμισμένα επίπεδα άνεσης και συνδεσιμότητας, όπως επίσης στην εντελώς νέα γενιά υπερτροφοδοτούμενων κινητήρων βενζίνης, με την οποία εφοδιάζεται πλέον. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο, ότι βραβεύθηκε το 2018 από το ειδικό περιοδικό 4Χ4 Magazine ως το «Καλύτερο μικρό SUV της χρονιάς».

Το ανανεωμένο Jeep Renegade διατηρεί όλα εκείνα τα διαχρονικά σχεδιαστικά στοιχεία, τα οποία τo κάνουν τόσο ιδιαίτερο στυλιστικά και υπογραμμίζουν τις εκτός δρόμου ικανότητές του. Ταυτόχρονα, έχει προσαρμοστεί τέλεια και στο αστικό περιβάλλον, όπου ξεχωρίζει με το μοντέρνο και απαράμιλλο σχήμα του. Σήμα κατατεθέν του αποτελούν πλέον η ανασχεδιασμένη μάσκα με τις 7 κάθετες γρίλιες, τη χαρακτηριστική ποδιά και τους νέους προβολείς LED, οι τροχοί με καινούριες ζάντες ελαφρού κράματος και τα διαφοροποιημένα πίσω φωτιστικά σώματα.

Η οδηγική συμβίωση με το Jeep Renegade αποκτά από τα πρώτα χιλιόμετρα μία συναρπαστική αίσθηση απόλαυσης με έμφαση στην άνεση και στις πολλαπλές δυνατότητες συνδεσιμότητας. Αιχμή του δόρατος αποτελεί το σύστημα πολυμέσων UconnectTM τέταρτης γενιάς, που συνδυάζεται –ανάλογα με την έκδοση- με οθόνες υψηλής ευκρίνειας έως 8,4 ιντσών. Το καινοτόμο σύστημα δέχεται φωνητικές εντολές, αναβαθμίζει την οδήγηση σε μία 360ο εμπειρία και προσφέρει κορυφαία συνδεσιμότητα χάρη στη συμβατότητά του με τις πλατφόρμες Apple CarPlay και Android AutoTM.

Προηγμένες τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας θωρακίζουν τους επιβάτες του Jeep Renegade ακόμη και στις βασικές εκδόσεις του δημοφιλούς SUV. Ετσι προβλέπονται στάνταρ σύστημα προειδοποίησης και αυτόματης διόρθωσης παρέκκλισης πορείας (Lane Departure Warning Plus), σύστημα αναγνώρισης των σημάτων και των πινακίδων κυκλοφορίας (Traffic Sign Recognition System), Cruise Control, κλπ. Εξαιρετικών προδιαγραφών είναι ο ευρύχωρος θάλαμος επιβατών, που προσφέρει το μεγαλύτερο εσωτερικό πλάτος και ύψος στην κατηγορία του, έναν ‘’οικογενειακό’’ χώρο αποσκευών, πολλές θήκες και ντουλαπάκια για αντικείμενα και κορυφαία ποιότητα κατασκευής σε συνδυασμό με προσεγμένο φινίρισμα.

Όλα αυτά αποτελούν πειστικότατα επιχειρήματα υπέρ του μικρότερου SUV της Jeep, ωστόσο το μεγαλύτερο όπλο του Renegade είναι χωρίς αμφιβολία η ανεπανάληπτη αίσθηση οδήγησής του, εντός και εκτός δρόμου. Πρόκειται για μία μοναδική εμπειρία, η οποία κορυφώνεται χάρη στους νέους Turbo κινητήρες βενζίνης, που εμπλουτίζουν την παλέτα των μοντέλων του 2019. Ξεχωριστή θέση καταλαμβάνει ανάμεσά τους ο κορυφαίος βενζινοκινητήρας 1,3 λίτρων GSE Turbo με 180 ίππους ισχύ, που συνδυάζεται στάνταρ με ένα προηγμένο αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων και με τετρακίνηση. Στη συγκεκριμένη εκδοχή πραγματοποιεί το Jeep Renegade το σπριντ των 0 – 100 χλμ./ώρα σε μόλις 8,5’’ και η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 201 χλμ./ώρα, ενώ ο κινητήρας πληροί τις νέες αντιρρυπαντικές προδιαγραφές Euro 6d-TEMP και εκπέμπει 160 γρ. διοξειδίου του άνθρακα ανά χιλιόμετρο. Να σημειώσουμε, ότι το Renegade των 180 ίππων διατίθεται αποκλειστικά στην ‘’πλούσια’’ έκδοση Limited και περιλαμβάνει – μεταξύ άλλων – σύστημα αποτροπής ανατροπής ΕRM, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, πίνακα οργάνων με έγχρωμη οθόνη ΤFT 7 ιντσών, κ.ά.

Το νέο Renegade έφτασε την ιδανική εποχή στην Ελλάδα, καθώς η Jeep άλλαξε πρόσφατα σελίδα και αντιπροσωπεύεται στη χώρα μας από την FCA Greece. Η μάρκα – συνώνυμο των SUV και των Off – Road οχημάτων διαθέτει πλέον 17 σημεία τεχνικής εξυπηρέτησης και 12 σημεία διανομής με δυνατότητα πλήρους παρουσίασης των μοντέλων της επί ελληνικού εδάφους. Επίσης ανανεώθηκε το επίσημο site της www.jeep.gr, με στόχο την αξιόπιστη ενημέρωση των πολυάριθμων φίλων της εταιρείας, ενώ όλα τα μοντέλα της διατίθενται στη χώρα μας σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.

Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε, ότι οι τιμές του Jeep Renegade ξεκινούν ήδη από τις 18.900 ευρώ για την έκδοση 1.0 GSE T3 Longitude των 120 ίππων, ενώ η έκδοση Limited με τον ίδιας ισχύος κινητήρα πετρελαίου 1.6 Mjet έχει τιμή εκκίνησης 21.900 ευρώ. Το τετρακίνητο Jeep Renegade με τον κορυφαίο βενζινοκινητήρα 1.3 GSE των 180 ίππων και το αυτόματο κιβώτιο των 9 σχέσεων κοστολογείται 27.900 ευρώ και αποτελεί πραγματικό πειρασμό με βάση τον πληθωρικό χαρακτήρα του, τις επιδόσεις του και τις ποιοτικές προδιαγραφές του.

 
Έλα στο "Group Karellis" στη Λαμία για να γνωρίσεις και να οδηγήσεις το νέο Jeep® Renegade !!!
Τηλέφωνο για ραντεβού 22310 23563 mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Δείτε περισσότερα στο www.karellis-group.com

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση